onsdag 31. januar 2018

Diskret jotun

Hun avslutter nærmest hver dag her. Sofaen er Ghost fra Gervasoni, lampen er Tatou fra Flos, bord fra Kvist. Fargevalg og de riktige materialene skal være med på å skape rom det er lett å kose seg i, sier hun.


Diskret jotun

Livet er for kort til å sitte dårlig! En varm grå farge (greige) med røde undertoner, det gir fargen en lun varme. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Sammen blir det en spennende, grågul farge som vekker nysgjerrigheten din. Du vil se at den både kan være spennende og levende, men også diskret og elegant. Det kommer helt an på hvilke kombinasjoner du velger. Lys og dempet, men med en tydelig tilstedeværelse!


Diskret jotun

Den dempede og elegante okertonen som evner å sette prikken over i’en i et kjedelig grått interiør, - eller ta hovedrollen selv på alle fire vegger, som den. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. En dempet brunbeige tone. En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.


Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. Ny fargevifte fra Jotun.


De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften.


I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. Brukes også om det å handle med diskresjon. Diskret , distinkt, tydelig, atskilt. I matematikk og elektronikk brukes diskret om verdier som er tydelig atskilt fra hverandre, i motsetning til kontinuerlige verdier, som løper over i hverandre uten noe skarpt skille.


Diskret jotun

Hvilken ncs kode har lady diskret ? Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Har du glemt kontoen din?


Lisbeth Larsen, fargesjef og trendansvarlig i Jotun , ser trendene lenge før de fleste. Og hun hadde rett for et halvt års tid siden, da hun fortalte oss om de kommende trendene. Hun mente vi kom til å elske mint. Med dette menes at strukturene ikke støtter eller behøver et begrep om kontinuitet.


De fleste strukturer i endelig matematikk er opptatt av er tellbare mengder, slik som heltallene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg