onsdag 17. januar 2018

Kahler bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter.

Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Se ukens gode tilbud nå. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.


Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Find nyheder og bestsellers fra Kähler her.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Udforsk det store udvalg af porcelæn i et smukt formsprog - Bestil nu og få leveret i morgen - Bliv bl. For over 1år siden ble den første Kahler vasen designet i Næstvedt i Danmark.


Siden den gang har Kahler vært et verdenskjent merke av god kvalitet og fint design. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Kählers historie begynte for over 1år siden i et lite pottemakerverksted i Næstved i Danmark. Gjennom tiden har Kähler store danske kunstnere som.


Min datter og jeg bestilte et bord med Kahler for middag vi ønsket den sølvfargede), men når vi ankom Khaler hadde inntrykk av at spillerne skulle ha Gull meny, dette var på grunn av det faktum at min datter gjorde ikke legge merke til at. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stilfulle designede bord.


Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.

Denne enkle, hvite skålen fra Kählers elegante Hammershøi-bordservise passer på ethvert kjøkken og på ethvert bord – uansett om det er hverdag eller fest. Bruk skålen til lekker frukt, søtsaker eller som tilbehør til kveldsmaten. Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler.


Bordur, Kähler, Kähler bordur sort. Som nyt dog uden æske. Vekesett for Kahler undervanningsbord. La deg bli inspirert og forny ditt hjem. Nye spisestuestoler, nytt bord eller kanskje.


Den fargede glasuren står i kontrast til den uglaserte overflaten, og når du har tent telyset inne i staken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg