onsdag 10. januar 2018

Smartpanel tak

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering.


Nettopp av den grunn har jeg bestemt meg for ikke å gå for smartpanel i noen tak her i huset. Det er noe med de for perfekte kantene i skjøtene, og når skjøten da ikke blir 1 syns det ekstra godt. Er noe annet med ekte treverk som virker mykere i fremtoningen, og som males etter oppsetting.


Et vakkert tak - og veggpanel med myke linjer som kan settes både horisontalt og vertikalt, alt etter ønsket utseende. Er luftfuktigheten for høy eller lav, kan platene krympe eller svelle. MDF-takbord fra Opus med not og fjær.


Smartpanel tak

Pakken inneholder plater. TAK OG VEGGPANEL La deg inspirere smartpanel. Liming er også i prinsippet enkelt, Men da må man holde platen oppe til limet har tørket nok til å bære platen.


En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst. Et lyst tak får rommet til å se større og luftigere ut. Et mørkt tak kan oppleves tungt og gi inntrykk av lavere takhøyde. Blank maling reflekterer lys og matt maling skjuler ujevnheter.


Smartpanel tak

Det finnes mange ulike typer tak , som slette tak , takplater, panel eller ferdigmalt takpanel i MDF. Effektiv produksjon og store volum sikrer ikke bare en stabil leveringssituasjon, men også rom for fleksibilitet og utvikling av morgendagens veggplater. Krono Takpanel Krystallhvit foliert LDF.


Noen eksempler for tak. Platene har spikerfals for skjult innfestning, og endespont for usynlig skjøting også i lengden. Malt takpanel som passer i alle typer oppholdsrom. Gir deg et lunt innemiljø i tidsriktig design.


Smartklikken bidrar til en enda enklere og raskere montering, og sikrer deg tettere skjøter etter overmaling. Platene leveres med et nytt klikksystem som gjør monteringen ennå enklere, og gir deg et flott og moderne rom på rekordtid. Not og fjær systemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules. Alle stålplater til tak og fasader er overflatebehandlet.


Overflaten skal ikke ripes opp, så du skal behandle platene forsiktig. Du ødelegger for eksempel overflaten hvis du bare trekker den neste platen løs fra en stabel med plater. Hver plate skal løftes løs og bæres på plass. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Listene er produsert i MDF - materiale som gir en jevn, pen overflate. Smart Flexilist leveres i flere farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg