fredag 12. januar 2018

Tørkestativ jula

Tørkestativ jula

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Finn de beste prisene på nettet.


Tørkestativ jula

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet,. Tørkestativ 29-Inkl. Et tørkestativ gir deg god plass til nyvaskede klær eller sengetøy. Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen.


Produsert i aluminium. Uttrekkbart tørkestativ til permanent veggmontering. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen.


Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Står også stødig på ujevne gulv, siden føttene kan justeres. Elegant, sammenleggbart tørkestativ i hvitt metall. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Tørkestativ jula

Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Med unntak av høytider, som f. Har du begrenset plass å tørke klesvasken på? Dette er et tørkestativ som trenger liten plass, bare heng den over døren til vaskerommet, badet etc. Passer til den litt mindre husholdningen eller treningsrommet til tørking av klær, våte votter, treningstøy m. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg