tirsdag 9. januar 2018

Led kubbelys med fjernkontroll

Nordens største utvalg! Stort utvalg av kubbelys hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby. Faktura dager uten ekstra kostnad!


LED , hvit, parafinvoks inkl.

Den unike flammen flakker med et varmgult lys og ser helt ekte ut på bare få meters avstand. Det hvite Premium LED -kubbelyset er laget av ekte voks og har en 3D-printet flamme. Advent er ventetiden før jul og i denne ventetid tente vi tidligere ét lys hver dag. LED kubbelys – stk.


LED - kubbelys av voks kan hjelpe deg her. Vi har et stort utvalg kubbelys med LED. De selges enkeltvis eller i forpakninger med flere.


Lysene er for batteri og noen kan styres med fjernkontroll og andre har med timer, men det er også mulig å slå på og av selv. Stilfullt sett med tre lys - brannsikre og naturtro.

Batteridrevne kubbelys - sikre i miljøer der barn og husdyr oppholder seg. Lang leveti batteriene rekker i ca. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.). Få den samme stemningen som fra levende lys uten irriterende gasser og lukter.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Styres ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. Mulighet til å velge farge, sette timer, og velge om lyset skal være stabilt eller blafre som en levende flamme. Det kan nemlig være utfordrende å kombinere barn og dyr med levende lys - dette kan du heldigvis enkelt løse med disse fine LED adventslys med fjernkontroll fra danske Sirius.


Pene og realistiske kubbelys som er laget i voks og drives av batterier. LED -lysene ser naturtro ut og lyser som vanlige lys. Flotte lys som man ikke trenger være redd for å glemme.


Led lys fjernkontroll Led kubbelys med fjernkontroll - Koselig lys, uten brannfar. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Dekorasjonsbelysning er et hyggelig innslag som lyser opp uteplassen og gjør det koselig i stua.


Hos Rusta finner du morsom belysning av alle slag. Velg mellom batteridrevne lykter, kubbelys , lysslynger og telys.

Lys opp hjemmet året rundt med effektfull og koselig belysning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg