onsdag 24. januar 2018

Farge på hus 2016

Gå på fargejakt og finn din husfarge 08. Har du tenkt å skifte farge på huset, eller bygger nytt og lurer på hvilken farge huset skal ha? Tips om sterke farger på hus. Om du velger mørke eller lyse farger , er det viktig å være klar over at også fargens intensitet påvirker hvordan huset oppfattes.


Farge på hus 2016

Mindre om trender, og mer om substans og varighet. Dette tar vi på alvor når vi utvikler farger og produkter for hus og hjem, sier hun. Vi vet at de fleste har en formening om hvilken hovedfarge de ønsker til huset sitt, fortsetter Klæboe Mørkve. Altså, mer tid til å nyte terrassen og ikke minst får du fordelen av å kunne velge mellom mange vakre farger som matcher både dine møbler og ditt hus. Se hvordan du kan gi huset en helhetlig stil.


Og så kan du gå ubekymret og barbeint på terrassen…. Les også om våren og sommerens farger fra LADY. Detaljer som dette har alt å si for hvordan sluttresultatet blir når du skal bygge hus. Men å se en husmodell i katalogen og prøve å se for seg hvordan huset blir med andre eksteriørdetaljer, det er ikke lett.


Farge på hus 2016

Derfor har VestlandsHus et verktøy som hjelper deg sette farge på ditt neste hus. Sett farge på fasaden og gi huset en sterk identitet, f eks med en fin gulfarge eller en rødfarge. Husk at huset er det viktigste du eier.


Se fargene i det nye fargekartet, finn ut hva som passer inn i miljøet, og gjør et spennende valg! Det eneste du skal gjøre, er å ta et bilde av det du skal ha malt, og deretter velge en farge i appen. Når du har pekt på området som skal males på bildet, skifter appen automatisk ut den opprinnelige fargen med den nye. Maler like bra ute som inne – i all slags vær.


Farge på hus 2016

Skal du male husvegg eller vinduer utvendig, er appen til stor hjelp. Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Store hus kan med fordel males mørkere farger. Store, helt hvite hus kan lett bli litt ruvende og kontrastfylte til omgivelsene.


En hvittone trenger ikke brekkes mye for at den plutselig føles mykere og mer omgjengelig. Uansett ser vi stadig at flere velger mørkere farger til huset i disse dager. Nå tror jeg vi først og fremst skal la de aller grønneste fargene få prege klærne våre, – noe vi for øvrig allerede har sett fra catwalken for neste sesong, mens vi kanskje toner det ørlite ned på veggene våre. Nå sliter vi med å finne en farge som passer til huset.


Fargen er lysere grå enn det som bildet gir inntrykk av). Huset er klassisk villa med liggende kledning. Takrenner og pipe er helt sort. Vi har tenkt litt på sort hus , dekkbeis (sien da kan vi se litt trestruktur). Ta gjerne kontakt for et personlig besøk med helt uforpliktende og kostnadsfri befaring av ditt hus og en profesjonell.


Vi anbefaler også å se bilder på hjemmesiden vår hvor du kan se de ulike fargene. Hus uten sokkel vil trekke fuktighet fra nedbør inn i treverk eller mur. Jenssen legger mye av skylden for sopp- og råteskader på trendy, arkitekttegnede bygg. Når man bygger med murblokker på hus uten takutstikk og bruker tynnpuss direkte på fasaden, så utsetter man fasaden for en påkjenning den ikke tåler.


Har du et gammelt hus kan det derimot være vakkert å markere detaljene slik at de får fokus. De som er glade i farger velger gjerne forskjellige kulørte farger , mens andre foretrekker mer monokrome farger. Vil du allikevel trekke frem detaljer på huset ditt, kan du variere kontrasten mellom lyst og mørk, tipser hun.


Camilla har gjort, krever mot. Men så er det vel litt enklere å leke seg med ideer på soverommet, og som vi vet: den som intet våger, intet vinner! Lurte litt på hva folk vil aanbefale og ha på veggene? Valget står sånn som jeg ser det mellom gips, spon, huntonitt plater eller wall paint plater men er ikke helt sikker på hva man bør velge og hvor? Det blir dog fort flekker av vann og søl på kalkmaling, så ville ikke brukt det i en splash-zone Finnes en sealer man kan ha på også vet jeg.


Farge på hus 2016

Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg