mandag 8. januar 2018

Frisør k1 tromsø

Ta gjerne kontakt på telefon eller kom innom vår vakre salong for en hyggelig samtale! Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Kjapt og lekende lett å booke med.


Bestill nå og betal ved utsjekking.

Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan man lese av i gavekortautomaten på K1. Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Høst frisør er en salong som ønsker å kunne tilby produkter som er milde og snille både mot våre kun.


Kortet har en varighet på år. Vi holder til i moderne lokaler midt i et pulserende kvartal med kafeer, restauranter, shoppingsenter og byens største motebutikk som noen av de nærmeste naboene. Velkommen til Frost Frisør Frost ble etablert 10.

Vi er en kul å kreativ salong med lidenskap for faget i Tromsø sentrum, nærmere Sørbyen. Hos oss blir du tatt godt vare på, vi gir faglig kvalitet i en god å avslappende atmosfære. Vi har store flotte moderne lokaler som er lett tilgjengelig og med fri parkering rett utenfor. Frisørene er faglig dyktige og med mange års erfaring ,vi er alltid oppdatert på nye trender og frisørene kurses jevnlig. Våre frisører er en blanding av godt erfarne frisører og juniorfrisører.


Vår parykkavdeling som er skjermet fra resten av salongen har til enhver tid inne et bredt utvalg av parykker med god kvalitet. Dame og herresalong med både drop-in og timebestilling. Nam ut libero id tortor pulvinar vehicula. Vivamus pellentesque nunc quis ante dapibus, ut rhoncus nibh fringilla. Nullam lacus quam, gravida eu nisi.


Dere, Linda og Kjersti, er noen eneståenda jenter, ikke bare er dere kjempeflink i jobben deres, men dere er også enormt snille og hjelpsomme. Har aldri vær misfornøyd med håret, når jeg gikk fra dere. Og Linda, du min faste frisør , er skikkelig god å sitte å prate med. I løpet av min praksistid trenger jeg trening for å utvikle meg til å bli en erfaren og dyktig frisør.


Alt mitt arbeidet blir kvalitetssikret og nøye evaluert av faglig veileder.

Naturlig nok bruker jeg noe lengre tid på arbeidet og jeg ønsker derfor å gi deg en redusert pris. Klikk deg inn på bestill time og lærling Emilie her i. Frisører Tromsø - hårfarge, hårpleie, brudefrisering, herrefrisør, frisørsalonger, hårerstatning, hår, styling, frisørsalong, hårprodukter, hårkur. Sommeråpent i juli og august. Nikita Hair Tromsø K1.


Vi er kreative å jobber med det meste innen hår. Utvikling, Webdesign, Domene og Hosting. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge.


Oversikt over yrker og fagområder. Liker allsidige jobber. Scene Frisør As – Bispegata Tromsø , Norway – Vurderingen 4. Fantastisk frisøren min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg