mandag 29. januar 2018

Gulvplater plast

Finn laveste nettpris her. Det er lenge siden plast var ensbetydende med kjedelige billiggulv i institusjonsstil. Dagens plastgulv gir tvert imot kreativiteten din fritt spillerom.


I motsetning til gulvfliser i stein og tre kommer nemlig plastfliser i mange forskjellige farger og mønstre, som du kan kombinere for å skape din helt personlige vri. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Gulvplater i plast , Hestraplattan. Fiks opp balkonggulvet i en fei med gulvplater som enkelt klikkes sammen. Vi har plater i flere utførelser og materialtyper. Eller sats litt større og legg nye treheller på terrassen.


Kult å se på og deilig å gå på. At hellene også er miljømerket er noe du får på kjøpet. En bonus både for deg og miljøet. Du kan skjære til gulvplatene slik at de passer perfekt i hjørner og rundt søyler osv.


Har du lyst til å fornye uteplassen?

Utendørsgulv fra IKEA skaper et hyggelig inntrykk, og jobben med å legge gulvet kan man enkelt gjøre selv! Lettlagte fliser som passer på altanen, balkongen, plenen, i boden, garasjen, lekestuer og for eksempel som provisorisk hagegulv når du skal arrangere fest eller arrangement. Flisen har drenerende underside og er enkel å holde ren.


Takket være disse egenskapene er gulvplatene egnet til bruk på mange steder, f. Laget i UV-stabilisert, miljøvennlig PP- plast. Universa gulvplater tåler en belastning på over 1tonn pr m så det er godt egnet som gulv i garasjer. Ellers brukes de gjerne i kjellere, rundt svømmebasseng, badstue, hobbyrom eller vaskerom, sier Turid Sæthermoen hos IBG. Plastgulv ved svømmebasseng - Universa fra IBG. E n terrasse skal tåle fukt, hardt vintervær, sol og UV-stråler.


Terrassen er en forlengelse av huset, så velg terrassefarge som harmonerer med hovedhuset for å. Når du kjøper Sponplater, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff. Platenes rette og presise kanter sikrer tett og enkel montasje, og tilskjæring skjer med en Stanley-kniv og en fintannet sag.


Sparkling og klargjøring Skal det legges parkett eller tepper er det nok å sparkle eventuelle sår og skader som måtte oppstå under monteringen. Bergo XL er utviklet for forhold der en har behov for et pent, mangesidig gulv med drenerende og fuktavvisende egenskaper. Gulvet er behagelig å gå på, selv barbent. Industri- og Boligprodukter AS.


Alle rettigheter reservert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg