onsdag 17. januar 2018

Interiør inspirasjon 2016

Interiør inspirasjon 2016

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Det bærer interiøret også preg av. Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil.


Interiør inspirasjon 2016

Ifølge eksperten vil det også være mye bruk av innredninger i tre. Det er ikke noe som er riktig eller feil. Hvilke farger skal vi male med i år.


Her får du god informasjon om årets trender. Jeg har fått lov til å dele noe av den beste inspirasjonen med dere fra mine favoritt juleutgaver. Håper dere liker det og finner masse herlig inspirasjon.


Interiør inspirasjon 2016

Jeg bare elsker bildet over. Flott og enkelt pyntet. Får man ikke bare lyst til å slå seg ned foran peisen her? Under har vi samlet litt nyttig informasjon og inspirasjon – sortert på rom og kvaliteter, som kanskje gjør det litt enklere å velge akkurat det som kan gjøre din første bolig nesten helt perfekt. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli.


Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. Her kan du finne inspirasjon og gode tips. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


Inspirasjon fører merker som muurla og martinex. Vi vil ha ting som gir en dypere mening, og som forteller en historie. Og vi vil heller fylle på i stedet for å ta bort ting. Jeg tror det minimalistiske må vike for det interessante og nære, forteller Per Olav Sølvberg, stylist og blogger.


Hos byRavn lager vi et bredt spekter av produkter i lær inklusiv diverse interiørprodukter til boligen. Interiør i lær til hjemmet ditt. Vi lager nøkkelringer og tilbehør i lær der vi trykker personlig tekst som kundene ønsker. Trender, mener jeg, bør brukes kun til inspirasjon.


Men det er jo alltid gøy med litt inspirasjon. Slik lager du kule marmorbrikker. Ved hjelp av leire og litt kreativitet, kan du enkelt lage stilige brikker som beskytter bordet ditt. Her blogges det om temaer som interiør , mote, underholdning, trening, skjønnhet, sex, kjærlighet og mye mer. Besøk Side2blogg her.


Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte bloggene som er de største interiørbloggene i Norge i skrivende stund: Anetteshus. Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg