torsdag 25. januar 2018

Liberon beis

Liberon Spritbeis er en ferdigblandet beis tilsatt forsinkere, noe som gir jevnere innfarging og mindre skjolder. Spriten løser opp noe av harpiksen og fettstoffene i treet, slik at innfargingen blir bedre og man unngår skjolder. Spritbeis gir minimalt med fiberreisning og hindrer sprekker i overflaten.


Spitbeisen tørker raskt og er kompatibel med alle typer forseglere, oljer, lakker og vokser. Velkommen til Alanor. Vi leverer produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk, beis , olje og voks, samt en del spesialprodukter.

Vi er opptatt av kunnskap og kvalitet og har mer enn års erfaring med overflatebehandling, restaurering og problemløsing. Spritbeis fremhever trestrukturen, fordeler pigmentene jevnt, og gir dybde i innfargingen. Ideell også til harde og fete treslag. Er treverket behandlet fra før, må man bruke en maling og lakkfjerner før beising, slik at trefibrene suger farge jevnt. Reparasjonsvoks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper.


Beregnet for innendørs bruk. Liberon treforsegler er kompatibel med alle Liberon beisene, Liberon voksene og Liberon Bistrot lakk. Liberon fransk politur er utmerket å bruke etter vann, - eller spritbasert beis for å unngå skjolder i beisen og for å oppnå en høy glans og mer dybde i treverket.

Påfør Liberon fransk politur ett eller to strøk for å forsegle. Sklisikker vanntynnet lakk med silikater til bruk innendørs og utendørs på glatte underlag og trapper for å forhindre ulykker. Hardvoks olje fra Liberon er meget motstandsdyktig mot vann, flekker, søl og slitasje. Alt fra benkeplater i kjøkkenet, til bord og stoler, gulv og panel kan forvandles og få et mørkt og eksotisk preg med spritbeis og olje.


Rens overflaten med Liberon Møbelrenser og Liberon polérull nr. Penselen bør være svært myk, helst av ekornhår, men i hvert fall ponnyhår. Fransk politur skal legges på, ikke stryke fram og tilbake, da vil du løse opp tidligere strøk.


Voksen Liberon Bloom fra Alanor beskytter treet og gir matte overflater som kan rengjøres, opplyser ifi. Spritbeisen påføres i samme retning som treverket med en lofri klut. Panelvoks finnes i flere farger og påføres med rull eller pensel.


Fargen setter seg raskt så her gjelder det å jobbe jevnt og unngå skjøter. Skjøter kan til en viss grad fjernes ved å påføre ny beis. Beis , voks, lasur og lakk er andre metoder for å lysne panelet hvis du ikke vil male det. Lakk legger seg som en hinne på toppen av treverket. Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen.


Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater. Vi har alle fargene på lager.

Liberon Gotisk Patina er en flytende, pigmentert voks (brent Umbra) som gir en naturlig, antikk patina til nylaftet tømmer, takbjelker etc. Man får følelsen av gammelt, rustikk treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg