tirsdag 23. januar 2018

Tekanner

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Du finner også tekanner som Nordic Sea og Nordic Sand i tillegg til de ulike Esrum tekannene. Nordic Coal tekanne er laget i stentøy og har et volum på liter, men finnes også i en mindre utgave med volum på liter. KitchenTime selger tekanner av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser!


Tekanner

Stort utbu bra priser og fri frakt. Royal Copenhagen Hvit Halvblonde tekanne 82NOK. Vi hos Bakeren og Kokken har i denne kategorien samlet tekanner og tekokere av høy kvalitet og med et sylskarpt design. Fra produsenter som La Cafetiere, Le Creuset og IB Laursen for å nevne noen. Te nytes aller best i en flott tekanne eller tekoker.


I vårt sortiment finner du for eksempel Assam fra Bodum, en funksjonell tekanne med pent og klassisk design, perfekt for både løs te og teposer. Her finner du tekanner av ulike materialer, i forskjellige farger og former. Finn din favoritt her. Tekanner og vannkarafler. Hvordan du brygger teen er viktig for resultatet du drikker.


Selv god te kan ødelegges av feil bryggemetode. Husk at du likevel må tenke på vanntemperatur og bryggetid. Andre tekanner kan ha en begerformet innsats til teblekkene, og tekanner har gjerne et lite damphull i lokket. Te-sil kr,-Te-sil i netting, perfekt for brygging i kopp.


Uavhengig av behov og stil har vi kanner og karafler som passer enhver anledning. Ved siden av Theo tekanne finnes det også en rekke andre spennende tekanner å velge mellom. Hvilken tekanne du velger kommer gjerne an på hva du liker i farger og fasong kombinert med hvilken situasjon du oftest drikker te i. Se gjerne vår oversikt over tekanner for mer inspirasjon!


Tekanner

Ulike stiler og prisklasser. Jeg har arvet noen gamle tekanner , og lurte på om noen kunne si noe om verdi på disse? Vi har også leker og kalkmaling. Svart termokanne med robust håndtak og praktisk helletut. Kannen har en glassinnsats og kan holde drikken din varm i opptil et døgn.


Tidløs termokanne som passer like fint på kaffebordet som til utflukt i skogen! Denne klassiske TV-kannen er utrolig praktisk og har vært til stede i svenske hjem. Hos oss får du tekanner med den nordiske stilen som passer perfekt til hjemmet.


Tekanner

Nordisk interiør hos Korn Interiør - Se utvalget her! Mason Cash Original Cup tekanner er laget av fint steintøy og h. Price and Kensington - blå. Flott kinesisk tekanne med filter. Dette er tekanner av ypperste kvalitet i. Tekopp i jern, beige, 100ml 2pk.


Jernkopp med emaljert innside. Tysklan ikke helt ulikt det man forbinder med keramikk fra Tyskland (WGP) fra etterkrigstiden. Alle rommer vel rundt en liter. Sadler-kanne i typiske farger.


Tekanner

Britene sverger til denne og mange mener den lager den beste teen. Den ene stappet jeg ned. Det ble det siste vi gjorde som par. Det er mye lykke i en god kaffe.


Designforevig er kjeden med landets beste utvalg av serviser, interiør og design til hjemmet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg