torsdag 18. januar 2018

Male stue i to farger

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Reserver ditt Hotell i Male online.


Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.

Se og bestill fargekart. Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur!


Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet. I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken. Se så fin helheten blir!


Karina forstår vår stil og fant farger som passet perfekt til alle etasjer og rom. Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint!


Hun ville valgt en relativ lys farge , og heller brukt elementer som kommode med speilflate, massive lamper og lingardiner for å skape liv. Claussen ville også malt, men velger andre farger. Her hadde det vært gunstig å male veggene ved sengen for å lage en egen liten lun sone. Kanskje på tide å skifte farge på badet i år? Med nye LADY Aqua for våtrom kan du få en silkematt og vakker finish på veggene.


Ikke tenk hvert rom hver for seg.

Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år. Ved å tenke gjennom farge og materialbrukens konsekvenser i hvert rom, samt i helheten, oppnår du en god flyt gjennom boligen. Dette vil oppleves som en god atmosfære.


Farge er ikke bare farge og fargen vil fremstå veldig ulikt med ulik glansgrad. Vær forsiktig med å gå i billigfellen. Skal du være garantert LADY- fargen slik den er på prøven, bør du velge originalen.


Min favoritt er LADY Pure Color. Den gir veggene et litt mer eksklusivt og lunt uttrykk, og fargene kommer til sin rett. Har du en mørkeblå vegg, bør detaljer og tilbehør være i nyanser av samme farge. Putestabelen på bildet er fra Au Maison.


Og flere går fra helt lyse interiør, til mørkere farger og innredning. Her er noen tips til deg som vil ha mørke farger i stua. Hvis du foretrekker en mørkere og mer lun stue , bør du male med dempede og matte farger.


Ett tips er å velge materialer og farger som er varme som kobber, messing, gull, oransje og gul. Som lyse farger er det flott å blande dem i matte og skinnende overflater. Gjør stuen til en oase med muligheter for ro og hvile, hyggelige sammenkomster og god atmosfære. Ved å male stuen kan du enkelt få stuen slik du ønsker.


Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Blanke kontraster mot matt er fortsatt en slager, men i stuen vil vi kose oss. Mørke farger får rommet til å trekke seg sammen, mens lyse farger får rommet til å. Der skal det være lunt og trygt.


Farger til ulike rom – Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Jordan, Beckers, Fargerike, Nordsjö. Her er oppskriften på et godt nytt år med ro i sjelen! Skap perfekte fargekombinasjoner med matte og blanke farger i ulike glansgrader.


En rød sofa eller blå gardiner påvirker fargene i rommet. Fargeprøvene i butikken er laget på blankt papir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg