mandag 8. januar 2018

Hytteblogger interiør

Bergene Holm - med fokus på tidløse materialvalg og stemningsskapende interiør. Vinner av årets Hyttepris! Se resultatene fra årets kåring. Norges nye blogg og nyhetsportal for alle som er interessert i hytte.


Spennende reportasjer, hyttebesøk, nyheter og bildeserier. Men når en legger seg ned i måssåen er landskapet annerledes. Fargene i fjellet om høsten er helt magiske når en kommer tett på. Ikke rart at jeg som Solberg. Del dine opplevelser!


På nettstedet hytteblogger. Saltdalshytta og Røroshytta fortelle om sitt hytteliv. Borddekking barn blomster blomsterdekorasjoner cocktail dekke diett DIY drikke drink farger festbord frokost gaver glutenfri hjemmelaget hvitt ideer interiør interiørtips jul julebord juleverksted kalorier kreativebord lag selv lavkalori lavkarbo meditasjon mental helse middag mindfulness oppskrift oppskrifter pynte selvutvikling serviettbretting skjønnhet stress sukkerfri tips trend. Interiør – mat – inspirasjon. Er det mulig å totalt forvandle en hytte på bare uker?


Lidstua Spa er innviet. Dusj til meg, bad til småfuglene. Endelig dusj på hytta! Det finnes flere spennende hytteblogger på nett. Det er de yngste hytteeierne som er ivrigst.


Hennes blogg har fått navnet My Scandinavian Retreat. En engelskspråklig blogg som blant annet tar for seg arkitetur, design og interiør med fokus på skandinavisk stil og sommerhus. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Kjente merkevarer til gode priser. Mikrohytter i materialer fra egen skog. Det blir mye natur , interiør og litt bygging og vedlikehold. Hytteblogger Synnøve Roald sammen med sønnene Ole (9), Magnus (13). Ser at det er mange fjellhytter og ikke så mye ved sjøen.


Jeg blogger om holmen vi fikk kjøpt utenfor Bergen. Innleggene blir litt tilfeldig alt etter hvilke prosjekt og opplevelser vi har. Vinduer betyr mye for å slippe lys og luftighet inn i et rom. Og når utsikten er som malerier av våre nasjonalromantiske malere, da synes jeg det blir. Katalogen inneholder et utvalg av modellene du finner her på nettsiden.


Hytteblogger interiør

Veiledende priser og leveransebeskrivelser finnes kun på nett. Du blir fortere lei av de fargene du er mye eksponert for i media. Hvis du ønsker et varig interiør , må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men ikke bare velge det enkleste.


Foretaket har registrerte ansatte. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg