mandag 29. januar 2018

Bokstav vimpel

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. Vimpel med bokstaver.


Bokstav vimpel

Inneholder vendbare vimpler, av hver bokstav , samt en meter lang bomullssnor til oppheng. Vi tilbyr navnevimpler i beste kvalitet med rask levering. Se fargevalg ved å gå inn på produktet under.


Om man legger inn ønsket lengde og navn på vimpelen vil en se hva prisen blir. Ved ønske om 9-bokstaver må vimpelen være minst 2cm. Fasan Mansjettknapper kr 6Kjøp.


Bokstav vimpel

Delikat, minimalistisk vimpel skal dekorere barnets rom eller ditt favorittsted i huset, gir det en unik, personlig preg. Velg den første bokstaven i navnet på den personen som vil bli eier av en vimpel. Vi har flere varianter, som passer til forskjellige tema. Vil du skrive noe unikt? Eller navnet på bursdagsbarnet?


Kanskje er det en spesiell anledning som Baby Shower og du vil skrive kjønnet på babyen på veggen? Da har vi banner kit der det følger med forskjellige bokstaver slik at du kan skrive akkurat det du ønsker! Da vil du få det tilsendt med vanlig post. Jeg har sydd en bestilling på to rosa bokstav -vimpler til en kunde.


Bokstav vimpel

Jeg kan desverre ikke ta noe ansvar for. Finerosa :O) Pris per bokstav er 70kr. Jeg syr de på bestilling i den fargen du måtte ønske. Kort til om jeg har stoffene du ønsker på lager, og litt lengre tid om jeg må bestille noen av stoffene :) Ønsker dere alle en god fredag!


Bokstav vimpel -bestilling! Denne i lyse blått stoff har jeg sydd på bestilling til en kunde. Håper hun blir fornøyd. Denne bokstav vimplen i blått har jeg sydd på bestilling til en kunde. Velg samme antall vimpler som bokstaver i teksten.


Bokstav vimpel

Bestiller dere flere vimpler enn bokstaver i teksten, vil de øvrige vimplene ha samme bakgrunn (evt. prikket ramme), men ingen bokstav. Trendy og dekorerende vimpler til å pynte festlokalet med. Trykkes med en bokstav på hver vimpel , som tilsammen danner en tekst.


Teksten bestemmer du teksten selv. Kvalitet 1 spun polyester, 1gr. Størrelsen på bokstavene tilpasses vimpelens fasong og antall bokstaver. Søt dekor til barnerommet.


Navnevimpel 2-- Brumlebarn. Kommer alltid med en vimpel i hver ende uten bokstav på i tillegg til navnet. Vi kan gjøre spesialtilpasninger.


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp vimpel i ordboka. Justering av anstanden til en bokstav som blir stående litt for seg selv. Nemlig fra en dame som har bloggen Kort og Søm. Se link til henne her.


Pc skjermen kan gi et feilaktig inntrykk av farger, derfor oppgis Pantone farger. Opptil ½ pris i forhold til konkurrenter. Jag saknar dock vissa bokstäver som jag verkligen behöver.


Om det inte finns kan jag inte göra det tänkta med min klass. Varje elev skulle få sin bokstav nämligen. Sälla kan du hjälpa mig.


Vi produserer alt av norske og utenlandske flagg og vimpler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg