mandag 15. januar 2018

Magnor glassverk alba

Magnor glassverk historisk i Norge. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. ALBA is for those wanting an exclusive and classic stemware that will be passed down for generations, and will always feel “right” - even for the most important of occasions.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Teresa Bergerud got her inspiration for her design from old glassware and hand cut patterns. Alba er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles ”riktig.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Rødvinsglass, Alba ,. ALBA time #128155; det er lørdag kveld og vi koser oss! ALBA er luksuriøse - munnblåste og håndslipte.


I kveld ser du glassene på TVi Hver Gang Vi møtes.

Denne varen er utsolgt i nettbutikken. Tilbords Kvadrat Nord stk. Holmegaard Cabernet Vannglass cl. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Var innom en sjapp tur på lørdag min før stengetid. Den første tiden var glassverket nærmest en parallell bedrift til svenske Eda Glasbruk. I samarbeid med mange av landets beste designere og kunstnere lager de produkter som skaper lykke og begeistring, og som kan være til glede i generasjoner.


Alle glass og krystallprodukter er håndlaget med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere. Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles riktig selv til de aller største anledningene. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem.


Det har ført til at det er stor usikkerhet rundt hvem formgiverne er bak deres egne produkter. Hva jeg synes om det er klart – de vil åpenbart fortsette å være en historieløs bedrift. Gullsmed Vinjerui har stort utvalg av smykker, bunadssølv til Telemark, klokker og nordisk interiør.


Anerkjente merkevarer!

De er stolte av sin historie, men er også opptatt av å utvikle seg. Samtidig utvikler vi oss stadig med nye teknikker og ideer – noe som kan sees både i glasshytta og på produktene som selges. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Tettstedet har 9innbyggere per 1. Stedet har også barneskole og dagligvareforretning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg