tirsdag 23. januar 2018

Liftgardin 140 x 140

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Bestiller du på den måten får du ettpar fordeler “på kjøpet”.


Stort utvalg av liftgardiner og rollup-gardiner til stue, kjøkken og soverom. Ensfargede og med mønster. Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. Tekstildelen kan vaskes i maskin.


En liftgardin skaper hygge og eleganse. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn.

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Heisgardiner fra Ellos til bra priser.


Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Den er delvis gjennomsiktig, hvit, og har en heklet bord nederst som gir ett klassisk, hjemmelaget preg. Billig liftgardin som selger og selger.


Leveres med veggfeste, snorstopper, stabiliseringsstang og vektstang. Disse var kjempefine,enkle å montere,lett å holde rein,og lett å dra ned og skyve opp,uten bånenkelt og greit! Kjempeflott romantisk tekstilserie i mange farger.


H-vinduet bruker utelukkende laminert tre, dvs. Norges beste søkemotor for shopping. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted.


Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt. Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex. Hvit liftgardin som har en heklet bord nederst som gir ett klassisk, hjemmelaget preg. Gardiner er som accessoirer, de kan gjøre utrolig mye for helhetsfølelsen.


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg