torsdag 12. november 2015

Interiør inspirasjon 2017

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Vi vil også bruke mer farger enn tidligere.


Interiør inspirasjon 2017

Materialer som fløyel, messing, marmor, speil og glass, samt søte pasteller, blir brukt for å gjøre harde interiører mykere og mer eventyrlige. FÅ DE BESTE stylingtipsene og trendnyhetene i. Det er ikke alltid lett å vite hva man trenger når man flytter for seg selv for første gang. Under har vi samlet litt nyttig informasjon og inspirasjon – sortert på rom og kvaliteter, som kanskje gjør det litt enklere å velge akkurat det som kan gjøre din første bolig nesten helt perfekt.


Vi henter inspirasjon fra naturen og fortiden. Vi blir stoltere av kulturarven vår og henter frem ting fra historien, brukskunst og gamle håndverkstradisjoner. Tingene med et levd liv, med røffe overflater og teksturer, sier Grete Sivertsen. Hvordan skape sin egen stil uten å ha det likt som naboen?


Interiør inspirasjon 2017

Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli. Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. Urban Living: Rosa- og grønn-nyanser med inspirasjon fra verdens storbyer.


Nederste del av veggen er malt med kalkmaling i fargen Deco Pink, øverste del er malt i supermatte i samme nyanse. Hold deg oppdatert på nyheter om interiør og bolig, meld deg på vårt nyhetsbrev! Her blogges det om temaer som interiør , mote, underholdning, trening, skjønnhet, sex, kjærlighet og mye mer. Besøk Side2blogg her.


Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte bloggene som er de største interiørbloggene i Norge i skrivende stund: Anetteshus. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


Trender, inspirasjon og tips til hvordan du kopierer stilen. Selv om mange nå velger bort overskap, til fordel for en mer luftig løsning, er vi fortsatt opptatt av å god plass til funksjonell oppbevaring. Da blir løsningen gjerne flere høyskap på rekke, der det også er plass til hvitevarer. Denne trendrapporten er derfor litt annerledes.


Interiør inspirasjon 2017

Den handler mer enn noe annet om inspirasjon. Inspirasjon til å få det beste ut av stilen du liker og inspirasjon til å få det personlig og slik du ønsker, uansett hvilken stil du liker. For selv om man kan gjøre som man vil, betyr det jo ikke at det nødvendigvis er enkelt. Her kan du finne inspirasjon og gode. Jeg heter Ann Merete Slåttland og dette er bloggen min Kreativ-i-tet.


På bloggen kan du lese om interiør , gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg liker å skrive om. Jeg jobber som frilansjournalist med faste oppdrag for bl. BoligDrøm, samt at jeg skriver boligreportasjer for flere norske boligmagasiner. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet. Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg