torsdag 26. november 2015

Beis grå

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Beis brukes mer og mer på moderne arkitektur og gråtoner er blitt særlig populært den siste tiden. I dette fargekartet gir vi deg alt fra myke, lyse gråtoner til de mer dramatiske og mørke nyansene.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Velg et annet land for dine dokumenter.


Beisen påføres i fiberretningen med en pensel eller svamp. La beisen trekke inn etter produsentens anvisninger, og tørk deretter bort overflødig beis med en svamp eller lofri klut. Når beisen er helt tørr (les bruksanvisningen på boksen), gå lett over overflaten med stålull nr.

Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens. Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes. Faspanel er en gammel og tradisjonsrik panel. Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid.


Benyttes både på vegger og i tak. Ligger hytta i tilknytning til bebyggelse i kulturlandskapet, kan det være aktuelt å bruke stedsegen tekking - for eksempel takstein. Papptekking reflekterer mye av himmellyset og blir ofte for lys.


Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Har et prosjekt hjemme som jeg holder på med. Nå er jeg kommet til bordplate som jeg har laget av planker som er satt sammen. Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld. Trodde det skulle bli brunt.


Skal ta to strøk med den. Men litt usikker nå, siden den er. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.

For å unngå mer jobb og bevare terrassen lenge, anbefales det å vaske med terrassevask eller annet egnet vaskemiddel foran hver sesong. Har du brukt vanntynnbar beis , kan du vente opptil tre år før du trenger å beise igjen. Med oljebasert kan du vente tre til fem år, eller påføre et tynt nytt lag foran hver sesong – etter vasken. Den inneholder pigmenter som beskytter.


Olje er for eksempel billigere enn beis , men eksperten mener at beis beskytter mer og krever mindre vedlikehold. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Før du kjøper beis , bør du tenke over hvilken farge som passer til huset.


Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå , lyse og mørke nyanser. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning.


Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Påfør beisen med en klut, f. Liberon Universalklut. Tørk deretter godt med en ren, tørr klut i fiberretningen for å fjerne overskuddsfarge og få en jevn innfarging.


Vær oppmerksom på at beisen tørker fort, så det er lurt å arbeide på små felt av gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg