mandag 9. november 2015

Beslag design norge

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Vårt hovedkontor og lager finnes I Båstad I Sverige.


På det nordiske markedet operer vi med et profesjonelt slagsteam med et datterselskap i Norge.

Våre leverantører finns hovedsakelig i Europa og Asia. I sortimentet finnes håndtak, knotter, kroker og møbelbeslag men også bordben samt tilbehør til kjøkken og baderom. Beslag Design har et sterkt fokus på produktutvekling og trender i interiør bransjen. De har to hovedlanseringer av håndtak og knotter hvert år.


Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. En om våren, og en tidlig på høsten. Hos oss finner du funksjonelle beslag for hjem og fritid.


Små detaljer som gjør en stor forskjell.

Med god design , høy kvalitet og smarte funksjoner gjør vi din hverdag litt flottere og enklere. Hos Beslag Online finner du interiørdetaljer for alle rommene i hjemmet. Målet vårt er å tilby våre kunder knotter, håndtak, kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet!


Vi har det bredeste spekteret av håndtak og knotter i Danmark, Norge , Sverige og. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hvordan ville livet vært uten detaljer?


Små saker som gjør stor forskjell. Håndtak, beslag , oppbevaring, tilbehør, ben og belysning for alle rom. For både hjemme, butikk, kontor, restaurant og hotell.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Norges største utvalg innen dørvridere, møbelbeslag og låssystemer.


Besøk vår nettbutikk eller butikk i Oslo. Beslag til vindavstiving, hullbån sperreoppsettingsbeslag og skrålektbeslag. Et bredt utvalg av beslag i alle størrelser og former.


Noen eksempler er møbelbeslag, hullplater og vinkelbeslag, samt mye mer. System-Bedrift Siste oppdateringer for bedrifter finner du på Enhetsregisterets hjemmesider brreg. Oversikt over dei største beslaga Tolletaten har gjort gjennom tidene.

Positiv utvikling og høyt tempo gir oss mange spennende utfordringer. Det gledes til fortsettelsen! Vi er leveringsdyktige på stort sett alle typer beslag , enten det er vinkelbeslag, perforerte bån veggskinner, patentbånd eller standardplater. Hvis du mangler beslag til gjerdet, kan du også få et sett med gjerdeholdere samt skruer, slik at du kan feste gjerdet ordentlig.


En tradisjonsrik jernvareprodusent på Osterøy ved Bergen som produserer bygningsbeslag, båtbeslag, bussdeler, stillasdeler, påbyggerdeler med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg