tirsdag 3. november 2015

Lyngby vase matt hvit

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Lyngby vase matt hvit

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vanlig pris: kr 2200. Special Price kr 1965. En nyskapelse av svært høyt kaliber.


Vasen finnes i porselen samt glass i ulike farger. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Stempelet garanterer at du kjøper et ekte designikon som kan føres videre i generasjoner.


Les tester og omtaler før du kjøper. Vis i butikk: Designforevig. Rhombe har klare, rene linjer i kritthvit porselen med et mønster fra arkivene. Serviset kommer i flere deler så du får dekket til et flott frokost- eller middagsbor som er moderne og klassisk på samme tid. Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk.


Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Overflaten i matt hvitt passer godt samme hvilken farge blomster du pynter med! Den er også kjempefin til kjøkkenredskaper du gjerne vil ha stående fremme på kjøkkenbenken. Kjøp for 3kr (4kr) A sophisticated classic that lasts year. Skap ekstra hygge derhjemme med denne fine lysestake i sort porselen.


Lyngby vase matt hvit

Takket være et enkelt, men vakkert formspråk, vil dette tidløse designikonet passe inn i ethvert hjem. Overflaten består av en kombinasjon av blank og matt glasur, og den eksperimentelle glasurteknikken gir den elegante vasen et unikt uttrykk. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Lyngby vase hvit matt cm. Den herlige porselensvasen er med sitt enkle klassiske utseende perfekt som dekorasjon både på et festdekket bor på kjøkkenet eller i stuen. Denne varianten i matt grønt er en nylansering av den hvite originalen. Denne sylinderformete hvite vasen ble designet ut fra 30-åreness ideologi om å forene form og funksjon.


Lyngby vase matt hvit

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg