mandag 23. november 2015

Figgjo kaffekopp

A collection particularly suitable for buffet dining. Kaffekopp skål og asjetter. I den første tiden var bedriften en mindre keramikkfabrikk der man brukte lokal leire til produksjonen.


Olav Joa og Constance G. Hans arbeider kjennes for det minimale formspråket. Fiol kaffekopper selges samlet.

Små bruksspor, fremstår som meget pent. Sender i norgespakke. Daisy smørsmelter Turi-design fra Lys og Lykke. Morsomt krus av Sandis. Figgjo flint kaffekopp asjetter kr.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Add to folder Created with Sketch.

Remove from folder Order image Created with Sketch. En bre åpen kaffekopp ser mer elegant ut og frigjør smak og aroma. Se gjerne mine andre annonser på finn.


Høye og smale kaffekopper holder bedre på varmen, noe som er en stor fordel for jobbkaffe, i møterom og konferansesaler. Tenk også over om det er en fordel å kunne stable koppene. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Om du leter etter krus eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Folk vil ha deler til servisene de har fra før. Den var et lite varp! En fantastisk norsk familiebedrift som alle bør støtte.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for. Alla tallrikar i denna serie har en bred kant och har en ”off white” färg. Vi inviterte publikum til å låne oss serviser: kaffekopper , tallerker og fat med Turis egen dekor. Responsen var stor – om lag personer bidro med sine ting. Kopper med print er en god måte å eksponere kunder for deres logo hver dag.


Velg fra vårt sortiment med kvalitetskopper.

Hos oss finner du et enormt sortiment av prisgunstige krus med trykk. Lavest pris garanti og fri frakt i hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg