fredag 6. november 2015

Bålpanne espegard

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg.


Bålpanne espegard

Kjøp peis av fagfolk! ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr. Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest.


Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige. Den kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Med andre ord mange gode grunner for å tenne bål ofte. Den gir bålkos midt i uka, ekstra lune sommerkvelder og god stemning med grillmat etter ski. Den står stødig i all slags vær gjennom hele året og kommer med masse ekstrautstyr å utforske.


Bålpanne espegard

Trendy ovn i syrefast stål for steking, grilling og røyking. Ovnen har steketermometer og praktisk håndtak for enkel flytting. Leveres med pizzastein i keramikk, eget håndtak til pizzastein, røykefliskar i rustfritt stål, grillrist og grillristholder i rustfritt stål.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Bålpanne espegard

Specs: Diameter 60cm, Grillrist, Oppheng til. Sammenlign tilbud fra Espegard. Espegards største bålpanne , laget i pulverlakkert stål. Finn laveste nettpris her.


Pannen kan justeres i høyden og beina kan reguleres, slik at den alltid står støtt. En robust og tidløs klassiker, for bruk gjennom hele året. Bålpanna består av ei gryte hengende i kjetting på et stativ av tre bein.


Gryta er laget i svart emaljert stål og kan enkelt justeres i høyden. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget. Den er klassisk og funksjonell, og har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Høyden på pannen kan justeres etter behov og beina kan reguleres lett etter underlaget slik at bålpannen alltid står støtt.


Den består av ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein. Bålpanna har et elegant spir med en vakker dekorert bord rundt toppen. Panna kan justeres i høyden etter behov.


Bålpanne espegard

Beina reguleres lett etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kjele, samt oppsamlingskar for fett, aske og glø. Her får du et flott utseende ildsted som har stor nytteverdi og som samtidig øker sikkerheten rundt bålfyring. Passer like godt terassen hjemme som på hytta og i campingvogna. En bålpanne med stativ vil garantert gjøre kveldene utendørs enda hyggeligere!


Dette blir et koselig samlingspunkt hvor man kan få ekstra varme, lage god mat og holde praten i gang. Bålpannen er utstyrt med gnistfanger og grillrist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg