mandag 30. november 2015

Kid interiør duker

Kid interiør duker

Vi har til kjøkken, bad og stue. Duker - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


Kid interiør duker

En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Ensfarget duk med lekker linstruktur i polyester.


Lettstelt duk du får glede av lenge. Lekker duk av lin og bomull, enzymvasket for å skape den rette looken. Elegant jacquardvevet duk i bomull og polyester med teflonimpregnering som er flekk- og fuktavisende. Finnes også i serviett.


Kid interiør duker

Romantisk duk i jacquardvevet polyester. Passer fint til de store anledninger. En florlett, lettstelt duk som kan legges rett på bordet etter vask og tørk. En populær duk , som matcher våre bestselgende florlette gardiner i samme design.


Deler på denne siden. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten. De har i dag over 1heleide butikker over hele landet med over 9dedikerte medhjelpere. Kid Interiør er en norsk nettbutikk som tilbyr et stort utvalg av interiørvarer til hjemmet ditt!


På nettbutikken finner du pyntegjenstander og interiørvarer til alle rom i hjemmet. Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon.


I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Kid interiør duker

Se julegavetipsene våre for store og små. Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Vakre gardiner gjør flotte vinduer enda vakrere og er med på å fremheve interiøret i ditt hjem.


Har du allerede masse farger og mønstre, kan det være lurt å velge gardiner i mer nøytrale farger, men hvis du allerede har nokså nøytralt interiør , kan spreke farger på gardinene endre rommets inntrykk ganske betydelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg