onsdag 25. november 2015

Plasttønner

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Til oppbevaring og transport av både faste og flytende materialer. Formblåst i ett stykke.


Stor påfyllingsåpning.

Spesialkonstruerte lokk med gummipakning gjør at fatet holder helt tett, samtidig som det muliggjør smidig åpning og lukking. Plastfat selges kan brukes til flytebrygge, samle opp regnvann, renkjøre påhengsmotor osv. Vi har som regel alltid plastfat tilgjengelig. Diameter 60cm tidligere lagret sanitærvæske på. Alt du trenger til arbeidsplassen.


Sett den under takrennen for å samle regnvann, eller fyll den selv. I bunnen monteres medfølgende tappekran, i toppen er det et lokk. Perfekt til leker, skittentøy eller avfall!

Takket være de lettrullende hjulene er denne fargerike plasttønnen utstyrt med lokk utrolig lett å forflytte. Stabelbare plasttønner (med lokk – se tilbehør). Plasttønne med volum liter til 1liter. Av naturhvit polyetylen.


Med praktiske håndtak. Skal bygge flytebrygge med 2liters plasttønner som flyteelementer. Noen som har gode forslag? Har lurt på patentbånd o. Helst til en billig peng.


Ledende i Norge på polyuretan. Produkter basert på våre polyuretansystem har vist seg å ha meget gode egenskaper og holdbarhet i de tøffeste mijøer. Jeg har vært på jakt etter plasttønner for oppbevaring av osmosevann og ferdigblandet saltvann, helst til en fornuftig pris.


Etter en del leting fant jeg dette hos Hannells AS i Fredrikstad. To stk 2liter og en stk liter, alle blå plast med lokk og metallring for skikkelig lukking om man ønsker det kom på rett over tusenlappen inkl mva. Skal man unngå dette bør de skumfylles. Alternativt pumpes opp med et lite overtrykk.


Ser du etter plasttanker?

Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Solide og vanntette plast-tønner til salgs! Kan brukes til mye forskjellig. Både oppsamling av drikkevann, musefri oppbevaring av for eksempel mat eller dyrefôr.


Solid avfallsbeholder som dekker de fleste behov. Dunken er produsert av slitesterk plast som tåler daglig bruk og er lett å rengjøre. Den har solide håndtak for. Vi fører nye plastfat og tilbyr et sortiment bestående av Lokkfat (open top) og Spunsfat (L-Ring). Hos oss finner du produkter og faglige råd for både arbeid og friti og vi har en nettbutikk som er åpen for alle.


Samvirket Felleskjøpet Agri er eid av 44. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg