fredag 13. november 2015

Magnor god jul rødvinsglass

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Magnor glassverk historisk i Norge. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


GOD JUL Et sjarmerende porselensservise med motiver av lekende nisser som tar vare på den gode, gamle julestemningen.

Nissemotivene er tegnet av den kjente nissemaleren Lars Carlson. Han kjennes lett igjen på sin karakteristiske signatur ”L. Vi anbefaler håndvask pga. Den skandinaviske nissen er ca. God form som blir elsket og brukt.


Det er bare de beste forunt å få jobbe med glass. Her er noen av designerne og formgiverne som vi. God Jul salt og peppersett.

CAP CLASSIQUE serien består av fire funksjonelle glass og en dekanter. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss.


Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.


Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Forespørsler om delsalg vil ikke bli besvart. Må kunne hentes da dette blir for stort og tungt til å kunne sendes forsvarlig.


Kun seriøse henvendelser! Pris kan diskuteres ved rask avgjørelse, men ingen skambud. ALBA time #128155; det er lørdag kveld og vi koser oss! ALBA er luksuriøse - munnblåste og håndslipte.


I kveld ser du glassene på TVi Hver Gang Vi møtes.

Små vinglass stykk - 1kr stykk -solgt Store vinglass stykk - 2stykk - solgt Vann glass stykk - 1kr stykk. God jul magnor porselen 1kr. Brukt god jul servise fra magnor til salgs i Sandsli - god jul servise fra magnor publisert av Dag Inge Magnusson i Sandsli. Fremstår som ubrukt, og aldri vært i oppvaskmaskin. Ingen skår i noen av delene.


Består av følgende: stk kaffe asjetter stk kaffekopper med tilhørende asjett fat. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg