fredag 6. november 2015

Lag din egen plakat

Lag din egen plakat

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine. Finn laveste nettpris her.


Lag din egen plakat

Canvas plakatoppretter har hundrevis av maler som er designet av vårt team med profesjonelle designere. Du får en tilpasset plakat på bare noen minutter. Vi har plakatmaler for ethvert behov — fra konserter til handel, konferanser og sitater. Maler er din snarvei til flott design.


Eller design fra grunnen for å lage noe helt unikt. SSL, Spam -og virusbeskyttelse inkl. Vi tilbyr toppmoderne plakatutskrifter i en rekke størrelser og materialer til rimelige priser.


Få dine personlig tilpassede plakater nå, og sørg for at bedriften skiller seg ut! La en hel verden av muligheter for å lage din egen plakat åpne seg for deg! Bestill din egen poster allerede i dag! Gode priser - Stort utvalg - Kjapp levering - Personlig service - Shop nå!


Fotolerret, plakat XXL, skumplate, aluplate (direkte print) akrylglass (direkte print) og galleritrykk er produkter som du har mulighet for å utforme som flerdelte veggdekorasjoner. En personlig plakat er også en super gave til kjæresten, kona, mannen eller søsken. Lag din egen poster på Pictureit. Så pakker vi den og du får den rett hjem i. Lag en personlig plakat og skap liv i veggene dine. Velg mellom tre papirtyper av høy kvalitet, inkludert matt og glanset.


Lag din egen plakat

Velg riktig størrelse. Du kan velge mellom størrelser og formater. Lag en interessant og informativ plakat med raske trinn. Registrer deg hos Venngage, det er GRATIS for alle!


Profesjonelle og tilpassbare maler å velge blant. Legg til viktig tekst, datoer og informasjon i din utvalgte plakatmal. Deretter kan du forbedre plakaten med unike ikoner, skrifttyper og bilder.


Nødplakaten er utskrift av ein plakat som alle kan lage på PC-en sin. Vi produserer trykkfilen for deg og sender den til trykk ved et lokalt trykkeri. Utskrifta inneheld den nøyaktige geografiske posisjonen for den staden du vel å lage nødplakat for. Hver papirtype gjør bildet ditt til noe helt unikt. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format.


Selvfølgelig er alt du trenger for å sette sammen din skreddersydde plakat inkludert i pakken, for eksempel monteringsanvisninger som veileder deg trinn for trinn. Våre premium plakater er det perfekte valget for alle som elsker bildene sine. Eksklusivt papir og høy trykkvalitet. Til alle husets fire vegger.


Plakaten fås i to størrelser. Nå er det å dekorere veggene med flotte bilder ingen sak. Med selvklebende plakater går det hele som en drøm. Her kan du lage din plakat med egen bakgrunnsfarge og tekst.


Kan nok finne mange artige tekster å bruke her, så denne skal jeg prøve igjen. Ditt unike bilde blir plassert i en solid kartong som er laget av resirkulerbare materialer. Hvis du vil, kan du bestille den printet ut derfra, legge den ut på egen blogg eller lagre på datamaskinen for eget bruk. Annonser ditt kommende band ytelse, rekrutterer til auditions for din skole spille eller fortelle dine nabolaget om et samfunn møte ved å fange oppmerksomheten med en plakat. Legg til tekst, bakgrunner og cliparts, og velg mellom mange ulike bildeoppsett.


Lag din egen plakat

Det er ikke nødvendig å bruke store penger å få en plakat tilpasset designet for deg når du kan lage din egen gratis. Med to plakatstørrelser, er himmelen grensen. Design din egen unikke plakater online direkte hos Sohu Shop.


Har du en tekst, et billede eller noget helt andet du godt vil have foreviget på en plakat , så kan du det lige her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg