fredag 27. november 2015

Vaskekar vaskerom

Sjekk ut vaskekummer stål vaskerom. Finn laveste nettpris her. Et vaskekar kan være like nyttig i garasjen som i et vaskerom. Velg mellom modeller som henger rett på vegg eller modeller som kan senkes ned i en benkeplate. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.


Vaskekar vaskerom

Vi har gratis frakt og rask levering! Arena vegghengt vaskekar kommer i polert stål med oppheng, propp og sil inkludert. Rørleggerkjede med over 4bedrifter i hele Norge.


Kjente merkevarer - konkurransedyktige priser. Intra vaskekar passer like godt på vaskerommet, hytta eller i garasjen som på skoler eller sykehus. Solid og holdbart i rustfritt stål, med en overflate som poleres flere ganger slik at den blir sterk og skinnende blank. I tillegg har vi en egen landbruksmodell.


Vaskekar vaskerom

Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Intra-vaskekaret er standard i svært mange hjem, barnehager og offentlige bygg. Vaskerom for hele familien.


Kanskje har du ikke vaskerom men kunne tenkt deg et vaskekar på kjøkkenet eller badet? Her er det flere muligheter. Vegghengt utslagsvask. En vegghengt utslagsvask er plassbesparende, og kan tilpasses slik at du slipper å bøye deg ned for å bruke. Innvendig runde kanter, som gjør at vasken lett å gjøre ren.


Vaskekar vaskerom

Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Ofte stilte spørsmål Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om produktene våre, bedriften vår eller generelle.


Leveres med et solid feste for enkel veggmontering. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Ta kontakt med din nærmeste rørlegger. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Det tas forbehold om feil- og prisendringer.


Vaskekar vaskerom

Vareutvalget kan variere fra sted til sted og noen produkter må. Det er ikke bare på et vaskerom at vaskekummer kan være nyttige. De kan også benyttes for eksempel på en utebod.


Perfekt om en har redskaper eller barneleker som trenger å bli rengjort. Legg merke til at fester og annet følger med. Et vaskerom kan være både et eget rom eller en plass på badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg