søndag 22. november 2015

Retro lamper oslo

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.

Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Retro er slett ikke et banneord… det er den fete ultra store lampen som på -tallet hang over bordet og til den dag i dag fortsetter den å spre glede, farger og lys og stadig være kul… Litt som når John Travolta braker inn i stuen vår som gjenskapt action helt, som vi ellers hadde glemt fra de gamle disco filmene.


I tillegg til å selge nye lamper og forskjellig interiør, har butikken også et stort utvalg av gamle restaurerte lamper. Alt fra flere hundre år gamle vakre klassiske lysekroner til stilfulle art deco- lamper og lamper fra forskjellige tiår. Når du handler på retro.

Ledig stilling hos Retro Bergen! UTOPIA Retro Modern, , Design arte e artigianato del XX secolo in particolare scandinavi e italiani. Design, kunst og kunsthåndverk fra det 20. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Våre leverandører i Østen er svært dyktige på å levere til riktig tid og uten brekkasje. Vi har i tillegg mange andre lamper og lysekroner, både antikke og retro. Glass og Porselen: Om du skal ha ett glass, eller glass til personer så er det mest sannsynlig du finner riktig glass hos oss. Vi har store utvalg av både nye og gamle glass. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt.


Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag! Vi har resultater for Design lampe retro til de beste prisene. Finn laveste nettpris her. Fine retro og vintage designlamper. PRISER oppgitt er STYKKPRISER.


Ved kjøp av par av lampetter, eller flere lamper gis noe rabatt. Ta kontakt eller klikk på individuelle annonser via profil.

Lamper gjør mer enn å skape lys, belysning er helt avgjørende for hvordan vi oppfatter livet og stemningen i et rom. Ulike rom har ofte svært ulike behov for belysning. For eksempel krever kontorbelysning ofte et godt og klart lys som man får fra leselamper og bordlamper mens man i stuen ønsker mer dempet belysning fra pendellamper. Sammenlign priser på Northern Oslo Wood Gulvlamper. Retro Astra lampe fra The Home Decor Picker.


Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage. Retro leselampe fra The Home Decor Picker. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har!


Studio Kvänum har kjøkken, lamper , møbler og småvarer. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg