torsdag 12. november 2015

Elflugan

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! NEWSLETTER - smakdesign.


Det finns en modell med en ingång till transformatorn med två stift, och en modell med en rund ingång. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. De två vännerna Marie Lundgren-Carlgren och Kina Strandberg hade mötts upp för en kopp kaffe och plötsligt väcktes idén om att skapa en modern variant av den traditionella elljusstaken.

Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Designet av Marie Lundgren Carlgren og Kina Strandberg. Lysestaken har fått navnet fra opplevelsen av en sverm lysende ildfluer. We offer 3days return policy, world wide shipping, fast delivery and secure payment.


Med sine 58cm i høyde og en totaleffekt på 60W tar den en tydelig plass i hjemmet. Har også innebygd dimmer! Elljusstaken har hela nitton små lampor och skapar riktig myskänsla.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Elektrisk, Hvit, Svart, Grå, Metall,. Sedan dess har den populära klassikern. Mycket har hänt sedan dess och idag har Elfugan sålt över 10exemplar. Upplevelsen av en svärm lysande eldflugor gav ljusstaken namnet.


Lika enkel, lika vacker men större. Der Name wurde vom schwedischen Wort für Glühwürmchen, eldflugor inspiriert. Glödlampa med E5-sockel. Elflugan från Smak Design, en modern klassiker! Vi har denna modell i offwhite (första valet som benämns mattvit), kolsvart och kritvit (vit).


Nyhet nu är antracitgrå och grå. Ljusstaken uppkom av en snabb idéskiss på en servett. Samma design som den mindre versionen men denna versionen kommer med inbyggd dimmer.


Låt denna vackra klassiker få sprida sitt ljus hemma hos dig och få och svensk, kvalitetsprodukt som du kommer ha glädje av i många år framöver! Shop Vinduslamper hos Ellos til bra priser. Velg blant mengder av Vinduslamper i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


PLEASE CHOOSE YOUR LANGUAGE. Det var första gången en produktdesign fälldes i ett marknadsrättsligt mål och därför blev domen prejudicerande.

Götessons Industri med huvudkontor och lager i Ulricehamn utvecklar och tillverkar produkter för arbetsplatser på kontor och alla publika miljöer. Det blev en øjeblikkelig succes og dens popularitet synes aldrig at ende. Med populariteten kom även kopiorna.


En snabb idéskiss resulterade tre år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg