mandag 9. november 2015

Bilshampo til høytrykkspyler

Våre produkter holder høyeste kvalitet og er spesielt tilpasset norske forhold. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Bilshampo til høytrykkspyler

Her har vi funnet produkter som koster fra kroner literen og helt opp til 2kroner. Om vi videre ser på hvilken dosering som anbefales på flaskene, alt fra en hette på ml til dl, har vi også kommet fram til en cirkapris på hver vask - om vi forutsetter at du bruker en bøtte vann på liter. Med en høytrykkspyler og riktig tilbehør kan du vaske bilen raskt og enkelt hjemme. Kärcher har alt du tenger av utstyr for vask av bil med høytrykkspyler. En høytrykkspyler kan gjøre bilvasken lett og morsom, men det er viktig å bruke maskinen rett og med riktig tilbehør for å få best resultat.


Sporingsnummer har du fått på SMS. For andre henvendelser kontakt oss på e-post. Vi svarer innen kort tid. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Effektive bilshampo som dekker dine.


Skum Vaskepakke høytrykkspyler. Dette er skumkanon for høytrykkspyler uten mellomkobling. For å finne skumkanon som passer til DIN høytrykkspyler klikk her! Dette gir meget god kvalitet som tåler opp til 2bar. Munnstykket i denne skumkanonen er laget i messing og flaske i høykvalitets plast.


Kraftig men skånsom 3-i-bilshampo fra Karcher. Vi guider deg til akkurat hvilken høytrykkspyler og hvilket utstyr du skal velge. Sikkerhetsdatablad finner du her.


Bilshampo til høytrykkspyler

Velger du en høytrykkspyler fra Kärcher får du kvalitet, stort utvalg, utallige bruksområder og du kan fjerne vanskelig skitt på sekunder. Som ledd i det å bli voksen, har jeg gått til anskaffelse av en høytrykkspyler (se over). Noen som har et tips om en god bilshampo som kan kjøpes i menneskebutikk, eller har erfaring med K. Sommertid er tiden da flest nordmenn vasker bilen jevnlig, men vet du hvilken bilshampo du skal velge? Det finnes et hav å velge mellom, derfor snakket vi med Bjørn-Aage Bredal hos Bilpleiekongen for å høre hvilken shampo han foretrekker til sommervask av bilen.


Den har en fiffig løsning som gjør (?) at jeg ikke trenger egen shampopistol (om det er korrekt betegnelse). Bilshampo også kalt bilsåpe, hva er best? Til AVA høytrykkspylere.


Bilshampo til høytrykkspyler

Det har ikke vært lett i denne testen. AVA Zoomlanse til Høytrykkspyler. Sammenlign pris med oss! For vask av bil, motorsykkel og andre kjøretøy. Fjerner olje, fett og vintertilskitning.


Nøytral bilshampo som ikke skader vokslaget, men gjenoppliver den. Tilbehør til høytrykkspyler. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd med disse retningslinjene.


Bilshampo til høytrykkspyler

Eksepsjonelt og hurtigtørkende resultat med aktiv smussoppløsning og ultraglans. For bruk med Kärcher høytrykkspylere. Egner seg for vask av bil, motorsykkel og andre kjøretøy. Karcher 3-i-er en kraftig men skånsom bilshampo. Denne klassikeren fra Turtle er stadig vekk å finne i de fleste hyller.


Ifølge flasken skal den holde til hele vask, noe som er eksepsjonelt bra, i teorien. I praksis må du regne med litt færre. Fint skum og snill mot huden. Etterlater en fin overflate med innslag av voks, og holder som de andre skitten unna en ukes tid.


Salt gjør at bremseskiver ruster, og bilen går ikke gjennom EU-kontroll om det er for mye rust på skivene, selv om skivene i utgangspunktet ikke er for slitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg