onsdag 25. november 2015

Skjærematte stor

Skjærematte stor

Vernar arbeidsbordet, samtidig som det sliter minimalt på skjærebladet. Overflaten er sjølvreparerandes. Flott til å ta med på kurs eller der du har lite plass. Stor skjærematte fra Prym X90cm. Pris NOK 93inkl.


Skjærematte stor

Skjærematte brukes som underlag for skjærekniver. Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester!


Fri frakt er det også på alle Ship to Store ordre som hentes i en Staples butikk, helt uavhengig av ordrestørrelse. Klikk for å se større versjon. Påfyll av sytilbehør! Selvhelende og robust.


Fint som underlag til all hobby. NETTBUTIKK med stort utvalg av kvalitetsstoffer og tilbehør til quilting og lappeteknikk (patchwork). Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Fast frakt og rask levering! Det har store blomster, og jeg måtte sy noe stort slik at vi ser blomstene.


Vi har nå fått inn roterende skjærematter i herlig rosa utførelse, de er 25cm store og praktisk til småarbei papirsøm og malkutting. Unn deg en slik skjærematte til En liten skjærematte kan også brukes hvis du ikke har sandpapirbrett. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Lien skjærematte fra Prym X60cm.


Skjærematte stor

Fin i et vindu, men også dekorat. Northlight adventsstjerne cm. Et plastskjærebrett er også skånsom mot kniver og mange plastskjærebrett er svært tynne og tar minimalt med plass, noe som er et stort pluss for mange. Ved å velge skjærebrett som tar opp en liten lagringsplass kan du ha forskjellige skjærebrett for ulike råvarer.


Her finner du skjæreutstyr, linjaler, skjærematte og skjærekniv. Vi stiller med skjærematte og rullekniver, og ellers har vi kjøpt inn det som trengs. Se vårt store utvalg av patchwork stykker her.


Skjærematte stor

Skjul filter Vis filter. OK Nullstill Filtrer etter Nullstill. Veske til skjærematte. Jeg har vært på kurs i Quilteklubben Haugtussa.


Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg