torsdag 19. november 2015

Bosch stiftepistol

Stort utvalg av maskiner, verktøy og materialer til hobby og profesjonelle byggere. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Handle smart - Spar penger.


Bosch stiftepistol

Få den laveste pris her! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Minste spikerlengde 4mm, ). Med Li–ion–teknologi oppstår det hverken minneeffekt eller selvutlading. Manuelle og elektriske heftepistoler til både hobbybruk og proffer.


Heftepistolene våre, fra bl. En batteridrevet heftepistol, helt uten ledninger, er ideell f. Stifting av spiker og klammer med inntil mm lengde med det kraftige batteriet på V. PowerLight - den innebygde lampedioden gir god belysning på arbeidsemnet. Sikring av stiftepistolens nese - slaget kan bare utløses i arbeidsstilling. Heftpistol for klammer og spiker. Perfekt til hobbybruk både i myke og harde materialer.


Bosch stiftepistol

Stiftene, type 4 er beregnet for enkle stifteoppgaver i tykke materialer. Søk etter bosch stiftepistol på Kelkoo. Sammenlign tilbud på bosch stiftepistol fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Li Skrumaskiner og spikerpistoler.


Bosch PTK EDT heftepistol. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Uansett om batteriet er fulladet, halvt oppladet eller tomt - det kan lades opp når som helst.


Glem selvutlading eller minneeffekt. Modulsvelger for henholdsvis serie- og enkeltskudd. Leveres med belteklemme og 5stk. Med robust aluminiumhus for alle typer festearbeider. Rapid Rer en stiftepistol for krevende bruksområder og er håndverkerens førstevalg.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. DuoTac – du kan velge å bruke stifter hvis du ønsker sterkere feste. Elektronisk slagkraftinnstilling for optimalt arbeidsresultat ved bruk av. En stiftepistol er et svært nyttig verktøy.


Bosch stiftepistol

Enten du skal trekke om et møbel, henge opp veggmaterialer som tapet eller isolering, eller ha plakater og andre materialer av bløtt tre opp på veggene, kan du bruke en stiftepistol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg