fredag 6. november 2015

Alpina combi

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Kjøp Alpina Briller og Sykkelhjelmer. Stort utvalg og rask levering!

Bestille på Bergfreunde. Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker. I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. Passer til lange skiturer og trening.


ACombi har plastmansjett og powerstropp lukking for riktig kraftoverføring og skikontroll. Racing Combi skisko for den aktive og mosjonister. Overdel i et stykke, minimalt med sømmer.

Powerstrap for ankel. Plast hælkappe med justering. Thinsulate isolasjon gir ekstra varme. Flate lisser holder foten på plass. Se beste pris på Alpina A Combi.


Les tester og omtaler før du kjøper. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Middels høy innersko for presisjon, med silikonnupper.


Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr. Lettere og svært presise. Vi har skisko klassisk, skisko skøyting - fra kjente merkevarer som Alpina , Madshus, Rossignol, Salomon og Fischer. Vi har resultater for Alpina combi til de beste prisene. Trygt og sikkert hos Urverket.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Alpina RCombi Summer, en klassisk rulleskisko med ekstra god stabilitet på ankel og rundt foten.

Den ekstra stabiliteten er en stor fordel ved oppbremsing, og når man skal stake en del under treningen. Fusion Combi Junior), er en super kombi junior racingstøvel for racing og tur. Det sikrer en tør og varm skisko.


Meget god ankelstøtte og powerstropp for riktig kraftoverføring og skikontroll i skøyting. R Combi fra Alpina er par sko for herrer som passer til langrenn. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Alpina. Du har nå kommet til siden som viser vårt utvalg av skøytesko og kombistøvler for langrenn. Her vil du finne et godt utvalg til både dame og herre (noen unisexmodeller) fra kjente kvalitetsmerker som Madshus, Fischer, Salomon, og Alpina.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg