tirsdag 25. oktober 2016

Beis møbler

Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Høy kvalitet til gode priser hos Trademax.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Påfør beis med pensel, svamp eller bomullsgarn jevnt med fiberretningen. Tørk den overflødige beisen av med en fille for å få jevn farge. Endetre bør fuktes med vann for å unngå mørke partier.


La beisen tørke i minst timer, før man fortsetter overflatebehandlingen. Møbelbeis fås i flere farger.

Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler , dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel. Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Vår Original Panellakk kan blandes i mange ulike farger.


Hos oss får du olje, beis og pensler til å male møbler. Du finner også møbelpleie og rengjøringsmidler for tepper og tekstiler. Se inspirerende bilder av møbler og finn de rette produktene.


Se hele utvalget på IKEA. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Deler av møbler Det skal mye jobb til for å gjøre en snirklete furuseksjon om til et moderne eller tidløst møbel. Men som regel består slike møbler av flere deler som kan brukes hver for seg. Beis Påfør to lag beis i ønsket farge.


For å få best mulig resultat bør du enten beise i samme farge, eller beise tre som i utgangspunktet er beiset lyst, da beisen er gjennomskinnelig. Oljet tre Stolrygg i teak, med og uten olje.

Oljing egner seg best for møbler i edeltre, som for eksempel teak. Maling, beis eller dekkbeis? Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig. Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima.


Beis og olje basert på løsemidler er brannfarlige. Filler, pensler og lignende som benyttes til denne jobben er derfor selvantennelige. Legg verktøyet og fillene i vann, så er du sikret at det ikke antenner. Både resterende produkter og verktøy skal håndteres som spesialavfall. Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag, med fin lød.


Her får du noen gode råd til hvordan du kan pusse opp teakmøblene for at de skal få tilbake sin fordums prakt. Det aller meste av teakmøbler er behandlet med olje originalt. Fjern maling fra møbler Det er ikke slik at når et møbel er malt, så er det malt for alltid.


Det finnes malingfjernere som effektivt fjerner gamle malinglag uten å skade treverket. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Uterommet er blitt et begrep, og mange ønsker å replikere stua på terrassen med farger og møbler. Da må man kanskje også bytte farge på terrassen.


Det er fullt mulig, men det krever en runde med rensing. Oftest brukes da et rensemiddel med en pH på til 13. Det løser opp skitt og gammel beis. Gamle møbler og paneler skal ikke ha rullestrukter. Her er antydning til penselstriper bedre, forteller eksperten.


Trikset er å påføre maling med en rulle med litt hårlengde, deretter tar du en fordriver som er en bred pensel med tynn bust og drar fra bånn og ned. Butinox Terrassebeisfjerner fjerner effektivt gammel olje og beis. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg