tirsdag 11. oktober 2016

Veggpergola

Med en pen og praktisk pergola får du en lunere og koseligere uteplass. Samtidig gir taket svalende skygge på sommerens varmeste dager. Pergolaen er konstruert i. Vi beklagar, men sidan du söker kan inte hittas. Om du kommit hit via en länk vill vi gärna veta det. Kontakta oss via detta formulär.


Basert på din erfaring kan vi anbefale: Kategorier. Based on your experience we are proud to recommend you: Categories. Slyngplante med høyreslyngende stengel. Hvite duftende erteblomster i mai-juni i store klaser. Brukes på vegg, pergola og trestammer.


Blålilla duftende erteblomster i store klaser. Veggpergola – montering på vegg Variant Frittstående pergola – ensidig Variant Frittstående pergola – tosidig. Takmateriale er laget av flerkammer. Utfall fra til meter.


Dersom plantene ikke har noe å klenge seg til, må stenglene hjelpes i veg. Plantene nyttes særlig ved vegg, pergola eller espalier, men de kan også plantes ved fjellskråninger og nær busker eller trær med åpen krone. Der kan stenglene slynge seg fritt i greinsystemet. Gode eksempler er rogn, asal og hagtorn.


Klatrerose med meget kraftig vekst. Små, halvfylte kremhvite blomster med sterk og fin duft. Blomstrer utrolig rikt i juni og juli. Sunn og skyggetålende.


Velegnet til å lede opp i trær, vegg, pergola eller som solitær. Med et pent og praktisk pergolatak får du en lunere og koseligere uteplass. NH var det et par bilder og kommentarer vedrørende blåregn.


En pergola (eller arbor) er en overbygd gangvei eller uteplass med overhead flettverket. En tre- vegg pergola er bygget ved siden av en eksisterende struktur,. Bredde fra vegg til vegg 4. Historiske roser og engelske roser som Austin roser er andre varianter,. Vi gir deg gode tips og veiledning til hvordan du enkelt kan bygge din egen pergola til hagen.


Se modellen av Signatur. Bare pass på at den må støttes godt opp mot en vegg, pergola eller lignende da den er en slyngplante som ikke klatrer av seg selv. Hva bruker du fiknene til forresten? Spiser du dem rett fra busken?


To innlegg er satt i betong på den motsatte enden av terrassen fra husveggen mot der du har tenkt å plassere pergola.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg