onsdag 19. oktober 2016

Infra treolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! All treolje som koster under hundrelappen er som regel en tynnere olje som inneholder mye whitesprit. Whitesprit er ikke dugende til å ta vare på treverket, og er grunnen til at du må olje (minst) hvert år for at det skal ha sjanse til å holde seg fint.


Jeg tipper forøvrig at Infra -tilbudet til COOP er standardpris hele sommeren. Har de siste årene brukt INFRA terassebeis og må virkelig si at den er SLITESTERK. Får ikke fullrost den godt nok, for jeg skal love deg at terassen min blir brukt, og da mener jeg brukt, med tanke på at jeg har to viltre krabatter i huset som endevender verandaen med leker og denslags.


For å unngå at treverket på terrassen forfaller, er det viktig å pleie terrassebordet med kjærlighet. Det betyr at du bør rengjøre terrassen minst. Treolje Royal Ekstra grå L. Styret har derfor vedtatt at det skal benyttes en klar treolje til behandling. Vi minner om at terrassene er tilleggsareal til de respektive seksjoner og det er seksjonseiers ansvar å vedlikeholde terrassene.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Tradisjonelt er terrasseolje den typen som er løst i white spirit, og ofte er denne billigere og har et kortere vedlikeholdsintervall enn terrassebeis. Sammenlign pris med oss!


Hadde et spann med Infra terrasseolje liter igjen fra et par år tilbake stående. Skulle olje terrassen. Brukte spannet raskt opp. Så måtte til butikken for å kjøpe mer.


Da har de siden byttet til plastikkspann, og jeg tenkte ikke særlig over det der og da. Når det står olje på et spann, så regn. Resutlatet ble ikke helt pent, for fargen ble ikke helt jevnt fordelt - det ble liksom prikker i overflaten. Gjorde derfor et eksperiment, tynnet litt med whitespirit, og med kinesisk treolje fra Biltema og det ser ut som det ble veldig bra. Kinesisk treolje sies å være verdens mest tyntflytende olje og beskytter mot råte og groe.


Et godt testresultat på Titran trekkes ned av resultatet på Østlandet der den både slipper kvist ganske tydelig – og også er plaget av svertesopp og skitt. Testhellen som har ligget på Titran ser ut til å ha kost seg, og har ingen synlige skader. Gjøco sin har vært best i test. På spørsmål om hva som er best å bruke av beis eller olje, er Olav Marstokk. Vi anbefaler terrassebeis på vanlige terrassebor sier han.


Skal du velge den dyre terrasseoljen eller er den billige like god? Jeg koommer til å bruke olje igjen, og la treverket komme til sin rett. Jeg har dårlig erfaring med billig treolje , tror det er mer tynner og mindre olje.


Når du vil beskytte treverket, må du samtidig avgjøre om du velger å male med trebeskyttelse som er vann- eller oljebasert. Finn ut hva du skal velge til ditt. Jotun gylden blir pent.


Da sprikte resultatene i alle retninger, og vi brukte nesten hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg