mandag 3. oktober 2016

Gardinskinne tak

Målbestilt gardinskinne. Ikke inngå kompromiss, få den veggmonterte eller takmonterte gardinskinnen etter dine mål. Vi kapper til nøyaktig lengde. En gardinskinne trenger ikke alltid å være rett. Våre gardinskinner kan du få rundbuet, vinkelbuet eller spesialbuet etter dine unike ønskemål.


Gardinskinne tak

Så kan du glede deg over gardiner som glir som en drøm. Vi har et rikt utvalg gardinstenger, gardinskinner og gardinwire i forskjellige bredder og stiler. Se alle våre gardinstenger på IKEA.


Det finnes flere skinnetyper tilgjengelig, for montering på vegg eller i tak. Passer meget godt til å bøyes. Patrick gardinskinne passer til lette gardiner. Kan også benyttes til middelstunge og tyngre gardiner, men da kan det være behov for å benytte flere fester og kortere avstand mellom dem for at det skal bli stabilt.


Gardinskinne tak

Goelst tilbyr deg et bredt utvalg av gardinskinner som passer til alle typer vegger og tak. Våre forskjellige skinneprofiler kan blant annet brukes til tyllgardiner, lette gardiner, noe tyngre overgardiner og blendingsstoffer. De elegante skinnesystemene kan lett bøyes, og passer inn i alle interiører som ber om en elegant finish! LIME og LUNA være et godt valg. Gardinskinne eller gardinstang.


Når gardinen strekker seg fra tak til gulv skaper du et inntrykk av at rommet har en høyere takhøyde. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter.


Se lagerbeholdning i butikk Velg størrelse Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Nexty skinnen er en anvendelig design-skinne som har rene, enkle linjer, til bruk for middels tunge gardiner på inntil kg. Skinnen er tilgjengelig i syv farger. Viser alle resultater.


Du kan knapt ha unngått høstens heteste trend og comeback – gardiner! Flere interiørblogger handler nå om vakre og elegante gardiner som strekker seg fra tak til gulv. I blant henger gardinene på en takmontert gardinskinne og i andre tilfeller på en vakker gardinstang, alt etter din smak og stil. Stort utvalg av gardinoppheng og gardintilbehør. Noen steder passer det imidlertid ikke med gardiner, som i moderne blokker med glass fra tak til gulv.


Gardinskinne tak

Det finnes to klassiske alternativer å velge mellom når du skal henge opp gardiner. Når alle veggene nesten bare er glass må man trekke for hele tiden. Da er det bedre med en teknisk løsning som persienner, plisségardiner, eller rullgardiner sammen med dekorgardin, sier Almøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg