onsdag 12. oktober 2016

Bolia spisestue

Oppdag en verden av møbler fullspekket med all vakker design du kan ønske deg. Hos Bolia kan du finne designmøbler til hjemmet ditt. Bestill på nett eller finn butikk.


Mange forskjellige designs. Spisestoler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.

La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Er du på jakt etter et møbel som virkelig skiller seg ut? Et spisebord er en følgesvenn gjennom et liv med mange opplevelser.


Se spisebordene våre her. De fleste av møblene våre er håndlaget og produsert i Europa og designet av et internasjonalt designteam. Alle møbler er produsert med fokus på kvalitet og gode miljø- og produksjonsforhold.


Uansett om du foretrekker skinn, myke flater eller eksklusivt tre, kan du leke med designet og de spennende materialene, slik at dine spisestoler står i stil med resten av ditt hjems innredning. Formål: Samler informasjon om brukerne og deres aktivitet på nettstedet.

Informasjonen brukes til å spore og analysere brukeradfer for å møte de enkelte brukerbehov og å levere målrettet annonsering. Så kan du med fordel pryde hjemmet med en eksklusiv skjenk. Se utvalget av skjenker her. Hva med et plasseffektivt rundt spisebor eller et uttrekkbart spisebord til middagsselskapet. Trygg E-handel med dagers.


Som et samlingspunkt for familien, må spisebordet være solid og holdbart. Velg blant størrelser og design, for å finne det perfekte spisebordet, her. Vi lever hektiske liv i hverdagen, og derfor er det ekstra viktig for mange av oss å tilbringe kvalitetstid. Få det koselig hjemme. Vi har spisestoler, spisebord spisegrupper, skjenker og mye, mye mer.


Møbler i moderne skandinavisk design, bærekraftige materialer og høy kvalitet fra Bolia. Finn designmøbler til stue, entré, soverom og alle andre rom i hjemmet ditt. Corona spisebord i hvit laminat og krom, og Paviastoler i sort og krom. Alt fra Bolia Møblene har normal slitasje fra år i bruk.


Bolia Como hvit laminat spisebord (180x1cm) og seks svarte Harvard-stoler selges samlet. Et lite merke etter lim i bordplaten, og noen hakk i lakken på enkelte av stolene. Ileggsplate medfølger.


De originale tregulvene har blitt slipt og skurt for å komme til sin rett, og står i fin kontrast til den mørke, matte veggen.

Hans Brattruds klassiske Skandia-stoler står rundt spisebordet i heltre eik, fra Hilmers hus. Gulvlampen fra Bolia ble valgt fremfor en tradisjonell takpendel. Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter.


Hos Møbelringen finner du alt til spisestuen. Skap en unik og perfekt spiseplass med spisebord og spisestuestoler eller utforsk våre komplette spisegrupper her! Vårt store utvalg spisebord skal gi deg muligheten til å finne spisebordet som passer deg og ditt behov.


Vi forsøker alltid å tilby et enormt utvalg spisebord. Da er det avgjørende at du sitter godt og kan slappe av i din nye spisestue. Trenger noe som kan brukes til begge anledninger?


Da kan et bord med ileggsplater være det rette valget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg