onsdag 19. oktober 2016

Tørkestativ biltema

Tørkestativ biltema

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. I tillegg skal populære Biltema Café rulles ut i flere eksisterende varehus. Vi ønsker å skape en rikere fritid for alle, ved å tilby blant annet byggevarer, verktøy og fritidsartikler av høy kvalitet til lave priser. Biltemas byggavdeling har alt du trenger av byggevarer.


Tørkestativ med meter tørkesnor. Tørk klesvasken på en energieffektiv måte! Et tørkestativ gir deg god plass til nyvaskede klær eller sengetøy.


Tørkestativ biltema

Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Teleskopstativ som enkelt kan skyves sammen for et diskré utseende.


Størrelse: trukket ut 7x 3x mm. Fleksibelt tørkestativ med plass til mye klær! Utrolig praktisk tørkestativ som passer utmerket for deg som ikke har så mye plass i for eksempel leilighet eller en liten hytte!


Tørkestativ biltema

Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre. Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute. Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen.


Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Total belastning kg.


Med den meter lange linen rommer Wendy masse tøy. Konstruksjonen består av et galvanisert stålrør mens kryss og armer er laget av aluminium, noe som gir svært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg