fredag 7. oktober 2016

Maling takstein

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn fornying av takstein.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Scanox Å gjøre et slitt og mosebegrodd tak rent og pent, er lettere enn du tror. Med maling for takstein blir taket godt som nytt, til en brøkdel av prisen for ny stein. Og jobben kan du faktisk gjøre selv! Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk ikke kjøper glasert takstein , den er like fin i minst år og muligens også 1år.


Ikke mose, selvaskende, slipper snø. Vi sprøytemaler med oppvarmet maling.

Når malingen er oppvarmet, kan vi male uten å søle, selv når det blåser litt, sier Enger. Mose gjør også takstein mer mottakelig for gjennomtrengning av fukt. Foto: Ronny Enger Vis mer. Men takfornying er langt mer enn å male. Jotun Yunik Jordan Ernst P. Beckers Mirka Krefting Scanox Motip Sika Spekter Autoglym Osmo.


En vanntynnbar grunning for beskyttelse av utvendige takflater med takstein. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Billigere å fornye enn å skifte takstein. Vi har opp til års garanti og du kan øke taksteinenes levetid med år eller mer.


Prosessen bak takfornying på 1-2-3. Hos MAXBO finner du robust takstein. Velg mellom mange forskjellige varianter. Vedlikehold og maling av takstein fra IKTAS.

Kjøp på nett eller i butikk. Det er avgjørende for boligen at taket er tett. Men behøver det være stygt? Hvor mange hus finnes det ikke som er nymalte og velstelte mens taket står der skittent og mosegrodd?


Mange er nok klar over det men kvier seg for å gjøre noe med det fordi det er dyrt å skifte tak. I tillegg er det betraktelig mindre og lettere arbeid. Du slipper å fjerne all gammel takstein og underlag, leie container, frakt, samt bære alle ny takstein opp på taket. Alt i alt er det langt enklere å male gammel takstein , og så får du nye års levetid for. Som eneste helnorske leverandør av alt du trenger til taket, er Skarpnes produkter spesielt godt tilpasset Norske værforhold og byggtekniske krav.


Overflate med glans vil jo bli pent. Kanskje noen her på forumet som har erfaring med maling av takstein ? Men det bør jo funke når de sier det. For databla se Scanox. Overmalbar: ca timer Anbefalt forbruk: 4–m² per liter pr. Planlegger du nybygg eller renovering, velg et tak fra Monier.


Se sortimentet av takstein , spesialstein, undertak og tilbehør her. Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. TakSitt spesialmaling for utvendige tak er en vanntynnbar maling spesialutviklet for takstein og metalltak. Mesteparten av den opprinnelige fargen er borte, så den er grå og trist. Den virker ellers å være i brukbar stand.


Jeg har spurt meg litt for når det gjelder maling av slik stein, og får veldig forskjellige svar. Før det har gått så langt, og du må skifte taksteinen, finnes det maling som impregnerer og beskytter. Med en god vask i forkant, og påfølgende overflatebehandling av taksteinen, kan du forlenge levetiden på taket med mange år og spare hundretusenvis av kroner.


Takmalingen er ekstra holdbar, og hefter godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg