mandag 31. oktober 2016

Espegard avlastningsbord

Espegard avlastningsbord

Vi har bord til stilen, plassen og sofaen din. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Kjøp avlastningsbord hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Pris NOK 54inkl. Mye spennende produkter til forskjellige bruk innen hjem og hage.


Hageredskap fra Gardena og Fiskars. Bakeutstyr - blant annet det populære bakeunderlaget. Avlastningsbord i eik til bålpanne og fyrfat cm.


Espegard avlastningsbord

To praktiske sidebord i treverk som er enkle å sette på. AVLASTNINGSBORD 2PK TIL FYRFAT ESPEGARD. Bli den første som omtaler dette produktet.


Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver produktanmeldelse som ikke er i tråd. Kan også brukes på avlastningsbord og annet treverk som er utsatt for vær og.


Espegard avlastningsbord

Hendig avlastningsbord under grilling og matlaging på bålpanne eller fyrfat. Også velegnet under sosiale lag rundt bålplassen. Hvis du ikke ønsker dette sendt kan dette kjøpes og hentes i våre lokaler i Nesbruveien 75.


Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Enkel å sette på og ta av. Leveres i sett av stk.


Med denne fullstendige bålpannepakken legges alt til rette for bålkos og matlaging ute i det fri! Fyrfatets opphengstårn for kjeler og grillrist gir stor fleksibilitet i matlagingen. Det har trinnløs høydejustering samtidig som det kan beveges mot sidene, for bedre håndtering. Den består av ei panne hengenede i kjetting på tre solide bein.


Bålpanna har et elegant spir med en vakker. Pakken består av en solid bålpanne, vaffeljern med hjerter og oppskriftsboken Fridas bålmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg