fredag 28. oktober 2016

Gamle rammer

Rammer til bildene dine. Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Fire flotte gamle rammer (sett F) fra Tidsfristelser. Seks gamle ,vakre rammer (sett G) fra Tidsfristelser.


Tre vakre rammer (sett H) fra Tidsfristelser.

Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Kjøp billige rammer på Desenio. Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.

Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Nyligt afsluttet restaurering Nyrocco billedramme modtaget til restaurering, se processen i foto og tekst. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Trekk og kulde fra gamle vinduer kan utbedres. Eiere av gamle hus har en rekke tiltak til rådighet som koblede vinduer, varevinduer, termoglass i gamle rammer m. Det gjelder bare å finne metoden som passer best for ditt hus og ditt behov. Her er en metode som blant annet har vært utprøvd hos Riksantikvaren. Anne-Sofies gamle bilderammer får nå skinne i ny drakt.


Med ulike gamle rammer og litt maling har hun tryllet fram flotte og dekorative oppheng med vårlig preg. I årenes løp har jeg pådratt meg stadig mer gammelt tral. Vi har en god del gamle rammer i butikken, og de kan brukes til mangt.


Ja, det man vil fremheve, kan man godt ramme inn. Metallskilt formet som et hjerte, med skrift: Man skal ikke plage andre man skal va. Vi har kort sagt rammer som passer i alle hjem, eller sagt med andre ord – en ramme for enhver person! Siden det alltid finnes vegger, bor kommoder, vinduskarmer og mye annet å fylle opp med fine rammer , er det alltid like aktuelt for oss å fylle opp utvalget vårt for at du skal kunne oppdatere hjemmet ditt med nye rammer.


Spennende auksjoner på antikke rammer og bilder på QXL. Har så mange hyggelige kunder i butikken, og her en dag kom en av dem innom.

Hun sa hun skulle gi bort noen rammer. Vanlige 90-tallsrammer i gull og brunt. Og lurte på om jeg ville ha dem og selge dem i butikken. Jeg har lenge tenkt at jeg har hatt lyst til å prøve å få tak i noen små treprodukter, og male dem i herlieg pastellfarger.


Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming. Plakatene kan med fordel festes i en enkel posterhenger for et originalt uttrykk, men de passer også utmerket i en tynn og enkel ramme. Vil du gå for en fullstendig vintagelook, har vi sjarmerende rammer som er behandlet for å se slitte og gamle ut. Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset.


Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Gamle rammer For et par måneder siden forærte våre gode, snille naboer meg de skjønneste rammer ! Vi fikk to slike rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg