mandag 31. oktober 2016

Tjæralin oljedekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk.


Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.


Jeg blir å gå for drygolin exstrem. Men nå er jeg usikker på om det blir oljedekkbeis eller oljemaling. De fleste jeg har spurt har anbefalt exstrem på værutsatte plasser. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet.


Hvis jeg ikke tar feil holder ikke tjæralin så lenge. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,.


Jeg ville vært skeptisk til å benytte oljedekkbeis , eller maling, på et utvendig gulv. Og det slites ganske raskt vekk, med eks. Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male. TJÆRALIN Dekkende er en tixotrop oljedekkbeis med gode inntrengs – og overflateegenskaper basert på alkyder modifisert med linolje og tretjære. Tilsatt soppdreper mot svertesopp.


Kan benyttes på nytt og grunnet, tidligere beiset eller dekkbeiset treverk. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis.


Maling gir en dekkende overflate. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling. På grunn av trekjæren holder den litt dårligere på farven så hvis du bor ved sjøen kan du se forskjell etter en del år.


Hvor stor forskjell dette innebærer er jeg ikke usikker på men det kan hende dette er marginalt). Her får du svar på mange av dine spørsmål om tjæreproduktene fra Tyrilin. Vi har her listet opp de vanligste spørsmålene om våre tjæreprodukter.


Fargerikes spesialutviklede interiørprodukter - Gir deg et perfekt sluttresultat. På utkikk etter oljedekkbeis? Fordikringsselskapet Folksam i Sverige har testet malingsprodukter for utendørsbruk.


Tjæremengden er nøye. Tyrilin Tjærebeis er en moderne beis med noe av de positive egenskapene til tjæra. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket. Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket.


Tretjære oksyderer ikke. Vi har alt innen maling, tapet, vindusfolie, tepper, belegg. Tenk å slippe lange timer i stigen, unngå skrapejobb i fremtiden og spare penger samtidig. Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis.


Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg