tirsdag 18. oktober 2016

Jotun no fargevelger

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Er du usikker på hvilken farge du skal velge? Eller hvordan du skal finne gode tilleggsfarger? Jotun Fargesenter hjelper deg med nettopp dette.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.

Fargekartet finnes også i en digital versjon på utefarger. Lykke til med fargevalget! Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY-maling til en verdi av 5kr. Bruk Jotuns fargevelger , utforsk ulike farger og få forslag til gode kombinasjonsfarger.


Husk at det alltid er viktig å se en fysisk prøve av fargen før du kjøper malingen. Det er viktig å se fargen i det miljøet som skal males, lyssetting, farger på møbler etc vil påvirke hvordan du opplever fargen. Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert.


Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.


Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Synes du det er vanskelig å velge farger til veggene?


Her trenger vi Jotun. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til.


Grunnmuren er også en del av husets detaljer.

Se her hvordan du best kan fargesette grunnmuren på huset ditt slik at den passer til fasadefargen. Du kan til og med hente opp egne bilder. Det kan være smart å tenke over om man ønsker en lys eller mørk farge, før man bestemmer selve fargen.


I tillegg har vi tatt fram mange nye og spennende fargenyanser som gjør det lettere for deg å finne akkurat den fargen du er på jakt etter. Vi gir deg også gode fargekombinasjoner og tips til fargesetting av husets detaljer. Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og uendelig kombinasjonsmuligheter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg