torsdag 13. oktober 2016

Utestue interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Arkitekttegnet utestue i moduler.


Et lystbetont rom som oppmuntrer til gode opplevelser ute og inne. Selv om huset er i kald betong, har Gitte og Peder Tang klart mesterverket og skape en lys og innbydende utestue som nesten føles som inne.

Store glassdører som skiller den lune utekroken fra huset bidrar til å knytte de to sonene sammen og betonggulvet som flyter mellom ute og inne skaper en stilfull helhet. Hun er interiørkonsulent i eget firma, Mamen Interiør. Kristian jobber med IT.


Hva: Nybygget terrasse på cirka kvm med et overbygg som lar naturlig dagslys strømme inn. Huset gir le for vinden. Hvorfor: Den overbygde terrassen er en spennende løsning som sklir fint sammen med naturen rundt.


Hvorfor skal du kjøpe komplett hagestue og vinterhage hos oss i Uteplassen. Vel, svaret er enkelt! Vi har faktisk levert hagestuer til norske forbrukere i år.

Uansett om du skal bygge nytt eller pusse opp, skifte kledning på hele huset eller kun sette opp en enkel vegg med panel, bygge et. INSPIRASJON TIL INTERIØR : Slapp av, du trenger ikke innrede med pappesker. Bildet viser en av inspirasjonsområdene under årets første interiør - og livsstilsmesse på Norges Varemesse, Nordic Living. Fordelen kan fort bli til en ulempe på varme dager eller dager når solen er sterk.


Da fungerer vinterhagen som nærmest en badstue. Det er fint hvis du dyrker tomater, men ikke like hyggelig når du først ønsker å tilbringe mye tid ute. Det kan også være en utfordring å alltid bevare møbler og interiør i perfekt stand.


Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og prisgunstig utvalg av kvalitetsprodukter innen drivhus, hagestuer, uteplasser og annet, som hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen! Hos oss finner du alltid masse inspirasjon til drivhus, hagestuer, plantedyrking og interiør. Velg interiør etter smak og funksjon og nyt deretter hagestuen din i fulle drag.


Det var jo derfor du bygde den! Kilder: Allt om uterum, boken ”Att skaffa uteruGuiden du letar efter”, Boverket. Les mer om hagestuer. Når du kommenterer må du bruke ditt egentlige navn.


Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage. Trenger du inspirasjon til interiøret ? Få gode tips om belysning, uteplassen, hverdagskosen og mye mer. Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig.


Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året.

Med pergola, innglassing, utestue , eller skjerming med screen, kan enhver uteplass bli en drøm! Har du plass og anledning til å lage en overbygd hagestue på terrassen, er det lett å la seg inspirere av hva denne familien har fått til. SOFIES VILLA NETSHOP.


Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Tine elsker interiør og kreativitet. På bloggen finnes en rekke flotte bilder fra hennes hjem, og masse nyttige tips om hvordan du kan gjøre om noe gammelt til noe helt nytt. Camilla at home Camilla planlegger å bygge hus og på bloggen samler hun sine ideér og alt hun inspireres av i prosessen.


Forside Planløsning og Fasade Gratis tegneprograTegne hus, planløsning, interiør , uterom ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Interiør er vi spesielt kjent for, og har et stort utvalg fra kjente og ukjente merkevarer både her på nett og i butikk.


Sjekk også ut våre inspirasjonssider!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg