fredag 14. oktober 2016

Tapet klassisk mønster

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Veldig gode priser på Mønstrede tapeter hos Bygghjemme.


Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler.

Nina og Terje innreder funkishuset sitt på Lagåsen klassisk og tidløst, og tapetet på soveromsveggen understreker stilen til gagns. Med et så klassisk mønster som striper, er det ingen sak å blande tekstiler med et annet mønster så lenge de henter opp en farge i tapetet. Tapet Classic i lettoppsatt non-woven med klassisk og tidløs mønstre som passer de fleste rom og smaker. Tapet , maling, gardinstoff og møbelstoff Tapet. Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet.


Haga er en hvit tapet med klassisk mønster. En type medaljong- og damaskmønster med lekre planter. De myke fargene passer inn i herskapelige og minimalistiske hjem.


Med et tidløst og elegant design passer denne tapeten inn i alle rom.

Klassisk mønster , er noe som er tidløst og går igjennom generasjoner. Henrietta er en moderne tapet med klassisk mønster i en spennende fargekombinasjon. Lilla og gråtoner som gir et spenstig og behagelig uttrykk. De ornamenterte blomstene i stramt oppsett, et klassisk uttrykk hvor fargene og kombinasjonen gir den et moderne preg. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Farger, mønster og stil skaper grunnlaget i interiøret, og riktig tapet kan gjøre underverk for et lokale. Med tapet har du mulighet for å få detaljer inn som du ikke kan lage når du bare bruker maling på veggene. Når du skal velge tapet.


Tapetets mønster er symmestrisk opbygget af simple diamant former. New Classic er en klassisk fibertapetkolleksjon med. Art Deco 3D Tapet til Hjemmet Klassisk Tapetsering , Lerret Materiale selvklebende nødvendig Veggmaleri , Tapet. Stilfulde tapeter med enkle og klassiske mønstre. Finn laveste nettpris her.


Men obs: i Norge kler vi ikke peismuren med tapet. Kolleksjonene fra Morris brukes i prosjektmarkedet, for å skape en hjemlig atmosfære i kontorlokaler og hotell. For noen år siden var det helt utenkelig, men nå er det inn med tapet og tekstiler for å skape stil og atmosfære akkurat som i private hjem. Og akkurat som med andre trender kommer stadig noe nytt.


Fantasi Interiør lanserer denne høsten seks nye tapetkolleksjoner, og en bok med et stort og variert utbud fototapet.

Her er klassiske mønstre, moderne motiver og retroinspirert design – blant dem helt nye plankemotiver, noe nordmenn aldri synes å gå lei. Kanskje kunne du tenke deg et lekkert tapet med blomstermønster? Et lite interiørtips når det gjelder tapet : Skap et stilrent uttrykk ved å matche tapetet med våre vakre og eksklusive stoffer. Alle tapeter fra Laura Ashley er fuktbestandige og vaskbare. Det betyr at produktene kan brukes i rom som er utsatt for fukt, f. Striper er populært til den maritime stilen, og kommer i mange klassiske fargekombinasjoner.


Striper kan også brukes for å påvirke hvordan et rom oppleves. Ved å tapetsere med stripene vertikalt, skaper du en illusjon om høyere takhøyde i rommet. Florentine fra Borge, løfter dette rommet med sine vakre striper i blått. En tapet i trendy sølvfarge med klassisk art deco- mønster fra slutten av 20-tallet.


Art deco betyr dekorativ kunst, et begrep som Fenix utvilsomt lever opp til. Påfuglmønsteret skaper en eksotisk atmosfære. Fenix gjør det klassiske moderne – og skaper en eksklusiv og tidløs følelse. Maison Amelie byr på en vintage reise gjennom klassiske blomstermønster til oppdaterte mønster fra fortiden, for å skape ro og jordnær atmosfære i rommene. Kolleksjonen er en genuin romanse med en urban touch, den typen kjærlighet som bare vokser med tiden.


Fransk-Skandinavisk design, når den er på sitt aller beste. Tapet er dekorativ veggbekledning av papir, plast, tekstil eller andre materialer som normalt leveres på ruller. Formålet er å dekke jevne flater, fortrinnsvis vegger, på en slik måte at det skapes et design av farge, bilde, mønster eller en kombinasjon av disse delene.


Brune vegger med tøffe mønster lager de helt rette rammene rundt den nye stilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg