fredag 7. oktober 2016

Gardinsøm

Gardinsøm

Se vårt store utvalg. Kundene våre forteller oss at vi leverer en unik og enestående tjeneste. Vi tilbyr en komplett pakke fra hjemmebesøk og råd om design, til montering. I sommer har jeg hatt mye interiøroppdrag. Jeg har gjort mange hjembesøk og spesialdesign av gardinhøyder, liftgardiner, sengeskjørt og rullegardiner.


Systua Heimdal har lang erfaring innen gardinsøm. Sydesign Renseri tar imot små og store oppdrag fra privatpersoner, bedrifter og institusjoner. Skreddersøm, vask og rens. Vi er utdannet i England hvor gardinsøm har lange tradisjoner og rik historie.


Denne utdannelsen kvalifiserte oss til et medlemskap i det britiske mesterlauget for gardinmakere (Association of Master Upholsterers and Soft Furnishers). For den design- og interiørbevisste! Om du ikke har ti anledning eller kunnskap til å sy selv, skriver du ned mål og tar kontakt.


Gardinsøm

Vi har systue med dyktige. Egen Black Design-avdeling med gaveartikler , serviser, og tekstiler. Du finner oss på TEBO senteret! Sara Dahl har over års erfaring i faget og ansees som en av norges absolutt beste på sitt felt. Sara er fra Wales og oppvokst i Storbritannia hvor det er lange tradisjoner for gardinfaget.


Sara er utdannet med spesialisering innen tekstil og søm, og hun er medlem av det britiske mesterlauget for gardinsøm. Gardinexpressen tilbyr gratis og helt uforpliktende hjemme- og bedriftbesøk i Oslo og Akershus. Våre konsulenter finner riktige gardiner som passer deg.


Gardinsøm

Alf Hansen as syr alt til interiør, men hovedproduksjonen er gardinsøm til næringsbygg, hoteller og private. Mange av Norges hotellrom er utstyrt med flotte gardiner sydd av Alf Hansen Interiørsøm. Firma Per Berg har ansatte med høy kompetanse innen møbeltapetsering og gardinsøm. Butikken har en stor og rikholdig garnavdeling hvor du også finner småsaker og sytilbehør. Vi er spesialister på omtrekking av alt av møbler som f. Vi syr også gardiner, puter, varetrekk, sengegavler, sengeskjørt og vi kanter tepper, med mer.


På vårt showroom kan du finne kataloger med tekstiler slik at du kan få ditt eget personlige preg på møbelet. Vi bruker cookies for å forsikre den beste opplevelsen på vår hjemmeside. Hvis du fortsette å bruke vår side regner vi med at dette er godtatt. Vår spesialitet er omstopping og omtrekking av stilmøbler. Mer enn års erfaring gjør at vi kan påta oss de fleste type oppdrag enten det er tradisjonelle.


Gardinsøm

Syr for totalleverandører til hotell og restaurant. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Fengselet var ment som avløsning for Botsfengslet i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg