mandag 24. oktober 2016

Dekorplater vegg

Panelen monteres direkte på eksisterende vegg og er derfor meget velegnet til renovering. De egner seg like godt til montering på vegg av spon eller andre trematerialer, som på vegg av gips, mur eller puss. Veggplatene våre til kjøkkenet er enkle å holde rene og beskytter veggen mot matsøl. Dekorplaten leveres i profilene Perle og Skygge, i fargen Bomull.


Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes ser bra ut. Platene kan tilpasses målene på kjøkkenet ditt. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli.


Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! MDF- panel er plater som du enkelt kan montere på vegg og i tak. Er du lei slette vegger av gips?


Veggpanel kan du enkelt montere rett på stenderverk, og du kan også male over med hvilken farge du selv måtte ønske. Med riktig veggpanel får du en struktur som skaper et klassisk utseende på rommet. Ute i havgapet nord for Tromsø ligger et gammelt kaihus omgjort fra et nedlagt fiskemottak. Da teamet fra Eventyrlig Oppussing skulle pusse opp, brukte de dekorplater på veggen i spisestua, som gir et unikt og levende uttrykk.


For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe. Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten. Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller oppvaskmaskinen.


Multipanelet kan monteres på både vegg og tak og går raskt og enkelt å montere. Panelen kan monteres direkte på stendere eller på eksisterende vegg. Skap skyggeeffekter, få individuell belysning, sett farge på dekorflisene eller la veggen i seg selv være et uttrykk for individualisme. Mange liker det enkle, andre liker store uttrykk.


Sett ditt eget preg på veggen med dekorplater , dekorflis eller pyntelister i Polyuretan. Limes på vegg med Adefix lim slik at man slipper sparkling og. Som i resten av rommene er også spisestua malt sort. Men i stedet for å male slette vegger , valgte oppussingsgjengen å montere dekorplater med bølgemønster fra Deco Systems.


Da får vi litt struktur og det blir mer organisk, i stedet for bare en flat vegg. Vi henter inn litt bølger og inspirasjon fra havet, sier Ole Mikal Rosen-Lystrup. Vegger som vekker oppmerksomhet… Konzept K kan levere det beste og mest utrolige utvalget av spennende design overflate produkter du kan tenke deg!


Alt fra Dype 3D mønstre i MDF til innstøpte elementer i plast. Vegg og dørdekor Ønsker du et nytt uttrykk, eller freshe opp rette dører eller kjedelige vegger eller tak? Ta en titt på våre dekorplater. Hvis han har satt dekorplater rett på stenderverk har han et stort problem. Som du sier - de platene er beregnet for å limes utenpå eksisterende vegg.


De er ALT for tynne til å stå rett på stenderverk. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


Forside Konstruksjoner og isolering Tynne veggplater som limes på vegg ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg