onsdag 12. oktober 2016

Løkendrakt til salgs

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Torget Til salgs Klær,. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Skjorta er i hvit lin og har broderte motiver på krage, velg bunadsølv til løkendrakt dame. Løkendrakt til salgs fra kr 500.


Det var Bondekvinnelaget som fikk med seg Halvdan Arneberg på utarbeidelsen av bunaden. Liste på alt løkendrakt Fra Gadyet. Pent brukt løkenbunad str - til salgs. Søkeresultat for: “ løkendrakt til salgs ” Fant du det du letet etter? Husk at det må tas mål av bunaden før produksjon, slik at når bunaden er ferdig syd passer den perfekt til den som skal bære bunaden.


Løkendrakt til salgs

Sølv følger med: stor og liten sølje, mansjettknapper, øredobber. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter! Vi tar vare på tradisjoner.


Broderiene til Ler inspirert av en løslomme og bunaden har hentet sin inspirasjon fra draktskikkene i området, men er ingen nøyaktig kopi. Broderiene er i tre gulfarger og en rødfarge, med unntak den røde bunaden hvor rødfargen sløyfes. Moulinégarn brukes til grunnsøm og knutene. Norske Bunader syr mer enn 1typer bunader og folkedrakter fra hele Norge.


Ullgarn brukes til plattsøm og kontursting. Fra storgården Kitterød i Enningdalen ble det funnet et brodert sjal og omtrent samtidig ble det funnet flere broderier fra Moss. Alt materiale som ble funnet ble innlevert til daværende overlærer ved Statens Kunst- og Håndverkskole, arkitekt Halvdan Arneberg, som var valgt til å utarbeide forslag til ny drakt. Sølvet til Østfoldbunaden består av en hjertesølje, som er en kopi av en sølje fra Rakkesta maljer med kjede, hjerteformet beltespenne og sjalsnåler.


Også beltestølene er hjerteformet, og kan enten syes på stofflist eller festes på skinnlist. Kniv og klokke med kjede er fint tilbehør. Veskeskålen blir levert i sølv eller plett. Bankvesenet var jo ikke særlig utbygget, må vi huske.


Løkendrakt til salgs

Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. I tillegg til at bunadsølv hadde den praktiske funksjonen at de holdt klærne sammen, viste status og rikdom – og var en måte å plassere overskuddet på. Håndlaget sølv produsert i Norge, silkeskjerf fra Tyrihans og linskjorte med stoff fra Tingvoll.


Se bunadstilbehør her. Vi har lokalt tilbehør til bunaden din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg