fredag 7. oktober 2016

Serveringsbrett

Serveringsbrett , glass, servise. Inspirasjon og idéer hos VEGA! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.

Et flott serveringsbrett i tre er både et praktisk og delikat hjelpemiddel når du skal oppvarte familie og venner. Vi har mange serveringsbrett i høy kvalitet fra leverandører som Jamie Oliver og Holm. Vi har det du trenger for å servere, enten du trenger et brett, et fat, en bolle eller et serveringsbrett med etasjer. Et etasjefat eller stettefat er en stilig måte å servere for eksempel bakverk, ost eller frukt.


Et snurrebrett er perfekt for fredagstacoen eller som pizzabrett slik at alle enkelt kan nå frem. Kjøpe serveringsboller og skåler? Hos Kid har vi et stort utvalg av brett, fat og boller til servering. Kjøp online eller i butikk.


Det er også fint å servere frukt og forskjellige typer snacks på rustikke brett i tre.

Det er alltid hyggelig å servere til hyggelig selskap, men da trenger du kanskje noe å servere maten eller drikken på. På disse serveringsbrettene kan du servere fingermat og brød til selskapet, frukt og snacks til kveldssnacksen eller et brett til piknik. Smart, stilig og vendbart serveringsfat som også kan brukes som avrenningsbrett til oppvasken! Ostebrettet er dessuten en populær klassiker som aldri slår feil!


De gjennomtenkte og praktiske kantene gjør det enkelt å servere og. S-plank serien er flotte brett som har en teksturert overflate, som både ser flott ut, samtidig som det gir et bedre grep. Du kan velge mellom ulike former, design og farger. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Vintage serveringsbrett med hund fra Design gjenbruk.


Gammelt brett fra Det fine fra tante Line. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer.


Likevel kan vel alle være enige om at det utgjør det lille ekstra å få en drink servert på et elegant serveringsfat, spesielt under en finere middag. Trygg E-handel med 14. ROSTI MEPAL SERVERINGSBRETT RETRO BLÅ 39X27X5CM.


Romslig og solid serveringsbrett.

Kan brukes til varme, såvel som kalde eller lunkne retter. Noe som garantert ikke blir lunket er derimot mottakelsen du får når dette brettet presenteres for gjestene. Med sin matte finish og sylskarpe linjer vil det begeistre selv den mest ihuga serveringsbrettmotstander. Perfekt også som gave!


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter serveringsbrett eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg